Counter Strike

4 dolog ami tutira befolyásolja a rank upot, és még 6 ami nem biztos


Gyors rank up még a nyári szünet végén? Simán összejöhet, ha odafigyelsz azokra, amik tényleg számítanak.

Sokan teljes tévedésben élnek azt illetően, mi is kell a rank uphoz CS:GO-ban. Tegyük tisztába a tévedéseket és lássuk, mire kell valóban figyelned ha szeretnél magasabb ügyességi csoportba kerülni!

Amire figyelj, mert beleszámít a rank upba

  1. Jelenlegi rankod és ELO pontjaid: Igen, ez is hatással van a következő rank upra, hiszen nem mindegy, hogy az adott szinten belül hol állsz. Legjobban úgy mérheted le, ha nézed az ellenfelek rankját. Ha erősebbek ellen játszol és nyersz, jobban mész fölfele, ha viszont gyengébbektől kapsz ki, nagyot is esel vissza.
  2. Megnyert és elveszett körök a meccsen: Nem a vereség, vagy a győzelem számít, ez nagyon fontos! 15:15-ös eredménynél is meglehet a rank up, próbáljatok tehát tényleg minden kört megragadni. Ha ki is kaptok, egyáltalán nem mindegy, hogy 16:14-re buktok vagy 16:0-ra, szoros meccsen kevesebbet csúsztok vissza. A győzelemnél is így van, ha nagy különbséggel nyertek, gyorsabb a feljutás.
  3. MVP címek a meccs alatt: A rank uphoz nem sok frag kell, vagy jó K/D arány, hanem sok MVP cím. Az adott kör legjobb játékosának lenned minél többször, ezt úgy éred el a legkönnyebben, ha bombát raksz vagy hatástalanítod, illetve ha a kör leghasznosabb játékosa voltál.
  4. Összes nyert meccs a profilodon: Furcsa, de ez is fontos, hiszen minél rutinosabb vagy, a játék annál lassabban enged fejlődni. Ha még csak 20 megnyert versengőd van, sokkal gyorsabban jön a rank up mint 100 győzelem fölött.

Ez a négy dolog együttesen számít, egyikre se érdemes külön-külön rágyúrni, ha a többi közben elvész és lemarad. Mindre figyelj, amelyiket befolyásolni tudod!

Forrás: Imgur

Amire felesleges külön figyelned, mert nem biztos, hogy számít

A rank up hivatalos receptjét hét lakat alatt őrzi a Valve, ezért nem merjük kijelenteni, hogy ezek tutira nem számítanak bele. Mivel azonban a fenti négy dolog kerül elő leggyakrabban, azokra érdemes először odafigyelni. Ebben szinte mindenki egyet ért, hogy befolyásolja, a most következőkön még vitatkoznak. Szóval ezek maximum az extrák legyenek:

  1. Killek, asszisztok és halálok száma: Lehet bármilyen szép, vagy hasznos, akár vakítóval is ACE-elhetsz, inkább videó lesz belőle, mint rank up.
  2. Teamkill: Ettől se kell félned ha véletlenül összejön, maximum csak az eltiltás miatt gond, de ha tényleg véletlen volt, semmi nem múlik rajta.
  3. Eredményjelzőn elfoglalt pozíció: Lehetsz első vagy utolsó, senki nem nézi, főleg nem a játék.
  4. Lövések pontossága, fejlövések: A statisztikában jól mutat, de feljebb nem jutsz gyorsabban, hogy minden golyó fejre megy. MVP cím viszont lehet belőle, de önmagában kevés.
  5. A körök hossza: Gyors rush vagy kivárós stratégia? Teljesen mindegy, a nyert kör számít, mindegy mennyi idő alatt hozzátok össze.
  6. Sebzés, amit kiosztasz: Ahogy a killek és az asszisztok felejtősek a rank up kiszámításánál, úgy a sebzés mértéke is.

Most, hogy már tudjátok mire kell figyelni, és min nem érdemes annyit görcsölni, pörögjön az a Versengő, rank upra fel!

Nyitókép: YouTube

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva