Counter Strike

Hogy lehet eltávolítani a VAC bant?


Mendemonda, vagy tényleg igaz a VAC leszedő? Na ennek jártunk utána.

Manapság nagyon elterjedt, hogy egy bizonyos összegért cserében levehető a VAC ban. Valaki 1000 $-t tud, de van aki már 100 $-ért is el tudja intéztetni. Na ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor a több ezer eurós raktárak szerintetek még mindig bannolva lennének? Ugye hogy nem, sajnos ezt nem lehet elintézni akkor, ha valóban csalt az illető. Az ilyen oldalak mind kamuk és csak a pénzt húzzák le az embertől.

Abban az esetben, ha nem csaltunk és csak tévesen kaptuk a bant, akkor van esély arról, hogy leszedje a Valve az accountról. Ehhez csupán egy ticketet kell kérni a Valve-nál és némi türelemre is szükségünk van, ugyanis rengeteg idő általában mire válaszolnak. Jó hír viszont, hogy már magyarul is lehet írni, korábban erre nem volt lehetőség.

Aki pedig azt mondja, hogy felesleges, mert aki VAC bant kapott az csalt. Nos, ez az esetek 99,9%-ában így van, mert a VAC nem téved, csak nagyon ritkán. Ez történt rmn-el is, a k1ck játékosa ugyanis megkapta a VAC bant a profiljára, ám ezt törölte a Valve nemsokkal az eset után, ugyanis kiderült, hogy téves volt.

Nem csak a VAC-tól kell félni

Mostanában a legtöbb csalót nem a VAC, hanem az Overwatch rendszere fogja meg, ami a játékosokból áll, így lehetséges a tévedés. Ilyenkor nem VAC, hanem gameban-t kapunk. Ilyenkor is a supportál lehet reklamálni, ha esetleg téves lenne, ezeket gyakrabban oldják fel, mint a VAC banokat. Az OW-ba akkor kerülhetünk be, ha 11 reportot kapunk.

Szóval lehetséges a VAC ban eltávolítása, de nem pénzért, hanem a Steam rendszerén keresztül. Aki olyasmit állít, hogy Valve alkalmazott és képes törölni a bant, az hazudik.

Borítókép

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva