Counter Strike

Véletlen nerfet kapott a CZ, erre úgy tűnik még a Valve se gondolt


A legutóbbi update a kiadó szándéka szerint csak a Glock és a p250 esetében jelentett volna változást, ehelyett sikerült szuperpisztolyt alkotniuk.

Az újítások természetesen egyelőre csak a tesztszervereken elérhetőek, élesben még semmi nem tapasztalható abból, amit a Valve ma reggelre három pisztolyon is alakított:

  • a Glock közelről vált erősebbé és mozgás alatt is pontosabbá,
  • a P250 pont fordítva: távolról sebez többet és mozgás közben pontatlanabb.

Van azonban még itt valami, egy harmadik pisztolyt is érintett az update, méghozzá a mostanában eléggé meta-fegyvernek számító CZ-t!

A CZ ugyanis játékon belül nem rendelkezik saját adattal a páncél átütő képesség, a távolsági módosítók és a mozgás közbeni pontosság tekintetében. A játék ezeket az adatokat egy másik pisztoly adataiból húzza át a CZ-hez is:

méghozzá a most megváltoztatott p250-től!

A p250-et érintő változások tehát, miszerint távolról többet sebez, de mozgás közben pontatlanabb, jelenleg a CZ-re is igazak. Vagyis kaptunk egy pisztolyt, ami közelről brutális tüzelési sebességgel és pontossággal bír, de egy helyben állva most már távolról is erős, viszont mozgás közben sokkal pontatlanabb.

A dolgot már jelezték többen is a Valve felé, szinte kizártnak tartjuk, hogy a teszt szerverekről kimehetne így élesbe az update. A Valve remélhetőleg ASAP saját értékeket rendel majd a CZ-hez az említett kategóriákban, ez a pisztoly így nem kerülhet be a játékba!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva