Counter Strike

November közepéig meghosszabbították az Operation Hydrát – Ráadásul féláron!


AWP Dragon Lore-ok esnek a meccsek után, elérhető az első Diamond Cion, kell ennél több? Ráadásul a pályák terén is variálnak, imádjuk!

Szuper hírre ébredtünk a ma reggeli UPDATE során, az Operation Hydra záró napja november közepére tolódott, amivel minden idők leghosszabb Operationje lesz. Az új határidő november 13!

Forrás: Imgur

Addig tehát van még 7 teljes hét, benne 16 nap ami hétvége,

szóval akár nulláról kezdve is kipörgethető a dolog Diamondig.

És mindezt most fél áron tehetitek meg, hiszen leárazás is jött ajándékba:

Az öt euró helyett tehát már 2,5-ért is hozzájuthatunk, ami egy jobb drop után azonnal visszajön. Az pedig ebben az Operation-ben egyáltalán nem ritkaság!

Közel fél évig tart majd a Hydra a maga 174 napjával. Ennyi ideje volt mindenkinek, hogy Dragon Lore és Medusa dropokat vadásszon. Mert hogy tényleg ezek esnek belőle, íme néhány példa:

Ha pedig megvan a küldetések során a 25 csillag, akkor máris repül az Operationök történetében egyedülálló Diamon Cion a raktáradba. Rang nem számít, nem olyan nehéz kiütni:

Szintén szuper változás az Operation kapcsán, hogy a legkedveltebb pályák és játékmód is bent marad november 13 után!

  • MM-be és Casualba bekerül az Operation két legnépszerűbb mapja, ez jelenleg a statisztikák alapján Agency és Austria.
  • Emellett pedig a legnépszerűbb játékmód is bent marad, itt vélhetően a Flying Scoutsman és a Wingman közül kerül majd ki a győztes.

És hogy minek a helyére érkeznek ?

Értelemszerűen az MM és Casual kategória mostani, legkevesebbet játszott pályáit váltják majd.

Az új játékmód pedig csak úgy, grátiszba!

Köszi Valve!

Update érkezett – 1.36.0.5 Update Log – gamer.hu

A Hydra meghosszabbításán kívül kaptunk egyéb újításokat is. A játékon belül is látható az egyenlegünk illetve fel is tölthetjük a Perfect World számlánkat Mostantól nem csak a ládanyitásnál tudunk kulcsokat vásárolni A Hydra Pass 50%-kal olcsóbb lett Javítva az a ritka eset, miután a heti megszerezhető XP kimaxolásra került az Operation Hydrában, a játékos azok után is kapott továbbra is XP-t.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva