Dota 2

A Valve megunta a low priority Dota2 BOT-okat, 8 éves bannokat osztanak


A Low Priority poklából szabadulni vágyó játékosoknak új módszert kell találniuk a BOT-okkal történő farmolás helyett, durván bekeményített a Valve!

Elsőként tisztázzuk, hogy is kerülnek az emberek Low Priority besorolásba. Mert hogy ártatlanul nem, az tuti! Elsőként mindenki normálban kezd, aztán jönnek az alábbiak:

  • A játékos többször elhagyja a játékot
  • A játékost többször reportolják
  • A játék beépített automatizmusa szemétkedésen kapja (AFK-ol, tönkreteszi mások játékát, stb)

Ha ezek rendszeresen előfordulnak, az account a Low Priority besorolás alá kerül, ahonnan aztán egy örökkévalóságnak tűnik kivergődni. Mert hogy nem kevés meccset kell nyerni ahhoz, hogy újra normálba jusson az illető!

Ez pedig túl sok idő, túl nagy fáradtság és meccset nyerni egyébként is nehéz, úgyhogy

a pokolból újra normálba vágyó játékosok megmentésére megszületett a Low Priority BOT.

Ez a metódus pofon egyszerű elven működik, egy scriptet kell indítani, ahol aztán 9 account egyszerre queue-zik be. Általában egy kevésbé látogatott szerveren, hogy egymás mellé dobja őket. A 10. account a vásárlóé, aki ki akar jutni a Low Prio besorolásból. A meccs során a 9 BOT account nem csinál semmi mást, csak egy script segítségével futkosnak össze-vissza miden, ahol könnyen meg lehet alázni őket.

És ekkor jön a Valve, aki a friss hírek szerint amint ilyet lát, azonnal lesújt. A script ugye már önmagában tilos, az a 9 acc ott el is bukik, de az ilyet vásárló felhasználó is pórul jár.

8 éves ban jár a playernek, akit ilyenen kapnak!

Marad tehát a küzdelmes grind és az erőlködés srácok, nem ér annyit a dolog, hogy 8 évre elkaszáljon Gaben!

Forrás: Reddit

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva