League of Legends

A VB során megnyerheted az összes Ultimate Skint, egyszerre!


Kliensen belüli tippmix indul a világbajnokság apropóján, ráadásul a díjak is impozánsak.

Lassan vége a Play-in mini bajnokságnak, feltöltődnek a maradék helyek is a világbajnoki csoportokban, s október 5-én elstartol a 2017-es Worlds esemény!

A Riot most is közösségi bulit szeretne csinálni a világeseményből, a játékosok folyamatosan tippelhetnek a mérkőzések végeredményére, megjósolhatják a csoportok végkimenetelét, valamint az egyenes kieséses időszak győzteseit. Ha jól tippelünk, játékon belüli díjakat kapunk.

(Forrás: eune.leagueoflegends.com)

A Pick’em játékra a kliens is fel fogja hívni a figyelmünk, sőt, ezzel kapcsolatos játékon belüli küldetéseket is fognak kapni a játékosok, amiket bizonyos időn belül teljesíteni kell, vagy elévülnek! A Pick’em, valamint a hozzá tartozó küldetések szeptember 29-én startolnak, s az első körre körülbelül 6 napunk lesz, ugyanis október 5, reggel 8:59 van esélyünk kipipálni az első néhány küldetést, valamint megjátszani tippeinket a csoportkörre.

A kieséses szakasz küldetéseinek teljesítésének határideje, valamint az ehhez tartozó predikciók leadása október 15 és 19 közé esik. Tehát itt is kapunk 4 napot teljesíteni a játékban, valamint meghozni az okos döntést a Pick’em módban.

Hogy miért fontos, hogy jól teljesítsünk?

(Forrás: eune.leagueoflegends.com)

A Riot Games ugyan nem adja ingyen a dolgot, ám a legszerencsésebbek (vagy leginkább hozzáértők!) egyszerre megnyerhetik a játék összes eddig megjelent Ultimate Skinjét! Nincs más dolguk, mint az egész kupát hibátlanul végigtippelni! Természetesen azok sem maradnak üres kézzel, akik hibáznak, 34 Pick’em pontért Worlds Master Pick’em Poro ikont kapnak a jól teljesítők. Továbbá Worlds zsetonokat oszt majd a kliens, amit játékon belüli tartalmakra lehet majd költeni.

Mindenképpen megéri próbálkozni, hiszen ha jól tippelsz és a szerencse jó barátod, akkor játszi könnyedséggel fogsz tudni megspórolni 12600 RP-t!

A tippeiteket ITT tudjátok leadni szeptember 29-től!

Szerintetek ki lesz a világbajnok?

Nyitókép: eune.leagueoflegends.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva