Counter Strike

KioShiMa visszatért! “The problem” újra az EnVyUs-ban, ideiglenesen ScreaM helyén


A csere a WESG idejére szól, mivel ScreaM belga nemzetiségűként nem vehet rész a franciákkal.

Nyugalom ScreaM fanok, nem kell megijedni, a WESG után minden visszaáll. Reméljük! A tornán ugyanis csak azonos nemzetiségű csapatok vehetnek részt, így ScreaM nem indulhat az EnVy tagjaként. Franciaország és Monaco számára 2 hely kiadó, így szinte biztos befutó a csapat.

A WESG 2016-ban már robbantotta a bankot, a kínai szervezők összehozták a valaha volt legmagasabb összdíjazást a CS:GO történetében.

1,5 millió dollárt osztottak szét, amit idén is megismételnek!

A győztes egymaga 800 000 dollárt kap, ami másfélszer nagyobb egy Major győzelemnél, érthető módon a legnagyobb együttesek mind elindulnak majd a tornán, amit legutóbb a még kennyS és apEX vezette EnVyUs nyert. Az EnVy szeretné idén is megismételni a bravúrt, így gyorsan behúzták a szabadúszó supportot. A mostani francia bombahírről Twitteren kio maga szivárogtatott:

Íme a csapat lehetséges tagjainak listája:

Ugyanakkor nem csak fix csapatok, az éppen szabadúszó vagy nemzetközi team-ekben játszó profik is szaladnak szaladnak játszani, ilyen például ANGEL1 és pajtásai együttese, akik sikeresen kikvalizták magukat, és ezzel az ott lesznek az EU-s döntőn:

Nyitókép: YouTube

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva