League of Legends

Masszív buff jöhet a Sterak’s Gage-re, ám kap egy megkötést is


A tank metában egészen divatos volt a tárgy, úgy tűnik ezen nem szeretne változtatni a Riot a jövőben.

A tankok nagy kedvence módosításokat kapott a PBE-n, s úgy tűnik nem fog romlani a helyzete, sőt, tovább fog erősödni!

Az olyan karakterek, mint Darius például, imádják a Sterak’s Gage tárgyat. Van benne bőven AD, kölcsönöz egy pajzsot, ami a karakter maximális életerején alapszik, továbbá alapadatokat is ad. Sőt, a tesztszerveren lévő formája tenacity-t, CC ellenállást is kínál.

A legkorábban 7.20-al érkező frissítés egyetlen hátulütővel rendelkezik a buff mellett, mostantól csak közelharci (melee) hősök vásárolhatják meg!

Új receptet és statokat kapott a tárgy

  • Jaurim’s Fist + Pickaye + Ruby Crystal + 725 arany, ezek kombinációjából lehet majd kiépíteni a tank tárgyat, ez azt jelenti, hogy a jelenlegi formájához viszonyítva, 600 arannyal drágább lesz!
  • Kizárólag közelharci egységek használhatják!
  • 400 helyett a PBE verzió 450 életerőt ad
  • Ugyan Unique Passive lett, de az alap AD-t nem 30%-al, hanem 50%-al toldja meg a tesztszerveres Sterak’s
  • A “Lifeline” tárgypasszív pajzsa mostantól 0.75 másodperc után csökkenni fog szépen visszafelé, s ami eddig sebzést adott, az CC ellenállást fog adni, egészen 30%-ot!

Akik eddig is előszeretettel használták a tárgyat biztosan nem fognak csalódni a buffban, viszont a kikötés kizár egy hőst, akit eddig a tárgy köré építettek. Urgot megszívta, mivel távolsági harcos, így nem vásárolhatja majd meg a jövőben a Sterak’s-ot, ez pedig nagy érvágás a lövöldöző tanknak. Jó, talán nem ez volt a legeslegfontosabb felszerelése a Juggernautnak, de elég sok helyzetben ez volt a legjobb választás rá. Arról nem is beszélve, hogy a tárgy mechanikája arról szólt, hogy tankos adatokat hozott létre, mialatt a sebzést is erősítette.

“Urgot komoly fejfájást jelentett a tárgy tervezésekor. De nem engedhettem át a szűrőn, főleg, hogy ha nem programozunk egy ilyen kikötést, akkor a Corki játékosok továbbra is túlélnek minden orgyilkos burst-öt emiatt a tárgy miatt.”

Riot Axes szavai késként hatolhatnak az Urgot mainek szívébe, ám összességében semmi ok az aggodalomra, biztosan lesznek hasonló alternatívái a hősnek. A Darius mainek meg biztosan dörzsölik a tenyerüket éppen…

Mit gondoltok a Sterak’s jelenlegi helyzetéről?

Nyitókép: eune.leagueoflegends.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva