Counter Strike

VAC, VAC, Nindzsa: a WESG menetelés 3 legszebb GameAgents mozdulata


FLEAV nyomott egy flusha fejest, FLASH embertelen megérzésekkel játszott, gabesson pedig bemutatta, ő Közép-Európa legjobb nindzsája! Nindzsája is!

Szombat este hosszú idő után ismét áttörő magyar sikernek örülhettek a hazai CS:GO fanok, a GameAgents parádés játékkal jutott le Barcelonába, a WESG döntőre.

Izgalmakban nem volt hiány, még akkor sem ha az eredmények két sima 2:0-át mutatnak Svájc és Szlovákia ellen.

Gabesson 200 IQ-s játékával nem bírnak a szlovákok

A menetelésből mindenki kőkeményen kivette a részét, lássuk most az általunk 3 legnagyobb megmozdulásnak elkönyvelt jelenetet. És azt, hogy miért is esett le az állunk.

FLEAV azt hitte magáról, hogy flusha

Egy hatékony A-támadás végén frozen olyan fejest kapott füstön át, hogy ötödik lassítás után sem láttam még csak a modell közelében sem FLEAV célkeresztjét. De valahogy csak beakadt, talán Levi se nagyon tudja, hogyan…

Hiába a 7:0-ás vezetés, ez a kör rátett még egy lapáttal a döntő első mapjára. Nem is nagyon tértek magukhoz a szlovákok, FLEAV lövéséből is látszik viszont, a magyaroknak viszont minden bejött!

FLASH embertelen megérzése 2v1-et hozott

Egy kis afterplant csetepaté után FLASH váratlanul 2v1-ben találta magát, és egyetlen ellenfélről volt csak infója. Vele egy csörgetés után végzett is, de eleKz pozijáról fogalma sem volt. Maximum sejtette, hogy oldalról számítson rá. Mégis valami égi sugallatra csak átnézett kötőre, és onnan már berántotta a fejest dzsungel felé.

Full tiszta célpont volt végig, mégsem sikerült az ellenfélnek kiszednie, így még defuse nélkül is meglett a bomba a hajrá egyik legkiélezettebb körében.

Közép-Európa legészrevehetetlenebb nindzsája

Az ugye már régóta tudjuk gabessonról, hogy a régió legdurvább USP-je az övé, de a WESG kvalin nindzsa skilljeire is fény derült. Necces körben tudott higgadt maradni, hiszen 2v5-öt hozott majdnem Szlovákia. De aztán Gabi beleült a füstbe, úgyhogy mégse!

Önbizalom növelő első kör lehetett volna a szlovákoknak, de szerencsére nem sikerült visszajönniük.

+1 jelenet, koloRRR AWP ötöse HLTV főoldalra kívánkozik!

Mindent gyönyörűen csinált a magyar AWP-s, meglőtte az ACE-t, 1v3-ról fordította meg a kört és még a bombát is felszedte. Az egyetlen gond, hogy a közvetítési jel pont ebben a körben akadta szét magát a magyar streamen… Így jöjjön a jelenet angolul, hihetetlen mit hozott le koloRRR:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva