Hearthstone

Senki sem játszik ezzel a lappal, pedig megtréfálhatja a Priesteket


Ha unod, hogy kapod a machine gunt az arcodba, akkor használj Mindbreakert!

A jelenlegi Hearthstone metában nagy valószínűséggel a Razakus Priest a leginkább gyűlölt pakli: nagyon hosszú meccsek, sokszor egy kör alatt nyerő machine gun kombó – sok játékos igen rosszul viseli Anduin felemelkedését.

A bosszankodás helyett persze célravezetőbb, ha inkább keresel egy olyan decket, ami jó lehet ellene. Ilyenek például az alábbiak:

  • Jade Druid
  • Exodia Mage
  • Secret Mage

Aki a top meta paklik helyett a mókásabb megoldásokat szereti, az elindulhat egyedibb irányba is. A Knights of the Frozen Throne-ban ugyanis megjelent egy kártya, amit lényegében senki nem használ, ellenben igen keményen meg lehet szívatni vele a Razakus Priesteket. Ez nem más, mint a Mindbreaker.

Kép: Hearthpwn

A lapot legjobban talán egy Midrange vagy Control Paladin tudja hasznosítani, leginkább azért, mert egy Spikeridged Steeddel kombózva 9 manából csinálhatunk egy 4/11-es lényt, amit nagyon nehezen tud csak megoldani a Priest: a két Shadow Word, a Shadowreaper Anduin és a Dragonfire Potion sem viszi. Lényegében két dologra kell csak figyelni:

  • Érdemes megvárni, amíg kijön a Raza the Chained + Shadowreaper Anduin kombó, hiszen ekkor üt a legnagyobbat a lekapcsolt Hero Power, akár teljesen tehetetlenné válhat az ellenfél azzal, hogy az első számú win conditionje egyik pillanatról a másikra megszűnik.
  • A Silence kegyetlenül megbüntet, ezért mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy ezt kicsaljuk – vagy az első Mindbreakerrel, vagy például egy Tirionnal.

Félreértés ne essék: nem a legújabb metabreaker kombóról van szó, aki azonban szeret kevésbé használt kártyákkal meglepetéseket okozni, az elég jól elszórakozhat a Mindbreakeres deckkel. Jó kísérletezést!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva