PUBG

Figyelem: kedden ismét resetelődnek a PUBG ranglisták!


Október 11-én elrajtol a PUBG ötödik seasonje!

UPDATE: VÁLTOZTATTAK A BEHARANGOZOTT MENETRENDEN, EBBEN A POSTBAN MEGTALÁLOD AZ ÚJ INFORMÁCIÓKAT:

Változás a ranglista reset menetrendjében!

Nyáron bejelentette a Bluehole, hogy minden hónap első napján újra fog indulni a ranglista, mert a fejlesztők szeretnék tesztelni az új/módosított rank algoritmusokat és ELO változásokat. Most ez kicsit másképp alakult, október első harmadának végén történik a reset.

Nem kell aggódnod, ha esetleg TOP 1 voltál EU SOLOban, bár kimondott előzményrendszer jelenleg nem áll rendelkezésedre, az előző szezonban elért eredményeid tárolásra kerülnek és később majd megtekinthetők lesznek. (Illetve külső oldalokon most is elérhetőek, pl. pubg.me)

Minden egyes újraindítás előtt lesz 24 óra holtidő, amikor a meccseidről semmilyen adat nem kerül mentésre. Lehetőleg ne ekkor lődd életed longshotját, mert nem fogsz tudni menőzni vele a haveroknak. 😉

Ebben a hónapban az időpontok a következő módon alakulnak:

Október 10-én magyar idő szerint hajnali négy órakot megszűnik az adatrögzítés és unranked meccskeresés veszi kezdetét 24 órán keresztül

Október 11-én elrajtól az ötödik season és ettől az időponttól már rögzít is a rendszer.

A fejlesztők megértik, ha egyes emberek szerint túl rövidnek tűnnek az adott szezonok, de szükséges az ilyen jellegű “tesztelés”, hisz fejleszteni kell a meccskeresős algoritmust és ELO rendszert. Ehhez pedig elengedhetetlen az ilyesfajta adatgyűjtést.

Jó játékot mindenkinek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva