League of Legends

Történelmet írt a Fnatic a 2017-es világbajnokságon!


Az európai gárda olyat tett, amilyet még profi csapat sosem, a világbajnokságok történetében.

Rekkles és csapata bemutatta a csoportkör első fordulójában, hogyan NEM szabad játszani a League of Legendset. Három vereséggel startoltak a fiúk, ami ha az eddig VB-ket nézzük, a biztos kieséssel ért fel.

Viszont idén megdőlt a forgatókönyv, egy totális megsemmisülés után, sikerült rendbe rakni a fejeket a Fnatic háza táján, s meghúzni a váratlant. Technikailag 0-4-es állásról jutott ki a csoportjából Európa egyik legjobb csapata, ugyanis a közép-európai idő szerint hajnali órákban vereséggel kezdték a napot a koreai bajnok Longzhu Gaming ellen.

Ebben az esetben a csillagok állásán is múlt a Fnatic továbbjutása, az európaiak szerencséjére az Amerikát képviselő Immortals a legjobbkor kapott ki a Gigabyte Marines csapatától, így nyíltsisakos küzdelem vette kezdetét. A körbeverések után kialakult egy 3 főre osztott második hely, így a három csapat újból egymásnak kellett essen, hogy eldöntsék, ki juthat tovább másodikként a csoportból.

Itt újból nagyot ment a Fnatic, mindkét csapatot sorban kiejtette maga mellől, így néhány napra hátradőlhetnek, ők már biztosan a negyeddöntőben vannak a Longzhu Gaminggel együtt.

A videón az Immortals elleni hajmeresztően szoros befejezés, az európaiak első győzelme a csoportkörben.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva