Counter Strike

A Team_Rákosi majdnem lecsalta magát a Minor closed kvalira?


Ahogy telt, múlt az idő és hullottak a magyar együttesek, figyelmünk egy sosem hallott csapatra, a TEAM RÁKOSI-ra terelődött. Sajnos nem véletlenül...

A többi magyar team hamarabb kihullott, ám a TEAM RÁKOSI állt a sarat a legkülönbözőbb csapatok ellen is. Végül a lengyel kinguin 2:0-ra nem verte őket, íme a menetelésük:

forrás: cevo.com

De most jön még csak a java, ugyanis a mix igencsak megkérdőjelezhetően játszott! Úgy tűnik nem úszunk meg egy évet se magyar csaló botrány nélkül…

Nagyon furcsán lőttek (gyakorlatilag kilométerekre pötyiztek füstben) és mozogtak a pályán. Kigyűjtöttük a “legszebb” pillanatokat a játékból, illetve az utána készült interjúból. Igen, interjúból, ugyanis volt képük felmenni egy ilyen meccs után és interjút adni. Mindenkinek joga eldönteni, hogy csaltak-e vagy sem, de egy ilyen mellett nem lehet csak úgy elmenni.

Már a KINGUIN előtti meccsen is gyanús volt a dolog, ez aretake több helyen is megbukott. Az ugrás nem megy, de a megérzések nagyon ott vannak. Meg a dobozon át fejes is!

Ezt a mind games táncot NBK-nél még flusha is megirigyelné!

De most már jöjjön is személyes kedvencünk: Gustafson megérzései

Következő gyöngyszemünk, ahol reenare kezében szalad meg az AK-47-es

A következő versenyző: Májkrém, aki számít a boostra, olyannyira, hogy előre lő, mert miért ne?

A végére pedig az addigra sokat ismételt mondatot ismét meghallhattuk: “Amíg nincs teljes bizonyíték, hogy mi nem megengedett eszközöket használtunk, addig nem foglalkozunk ezekkel a hozzászólásokkal”… Ehhez már tényleg nem tudunk mit hozzáfűzni:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva