PUBG

Folyamatosan buknak le a csalók PUBG-ben, dolgozik a BattleEye!


A csalók egyre nagyobb problémát jelentenek a multiplayer játékokban. Természetesen nem kivétel a PUBG sem, ahol egyre több bannt osztanak naponta.

A BattleEye óriási harcot folytat a rengeteg cheaterrel! Twitteren láthatjuk, hogy a banok csökkenése helyett sajnos a számok csak egyre nőnek!

Update, ez a szám 42000-ra módosult közben:

Itt egy kis bemutató a PUBG csalásokból:

https://www.youtube.com/watch?v=w661NIg5pNU

A csalók átvették az uralmat a leaderboard felett is!

Kicsit érdekes, hogy a TOP 10 játékos neve mind WG-qun+random számok!

A Banolt csalók száma már meghaladja a 300000-et is! Elképesztő számok….

Ha viszont a jó oldalát nézzük, a magas ban számok azt is jelentik, hogy egyfolytában buknak le a szabályszegők!

 

A BattleEye segítségére siethet az új Windows 10 Fall Creators frissítése amely egy olyan újítást tartalmaz, ami leszámol a csalókkal!

Az UWP-s programokhoz fejlesztett újítás lehetővé teszi az adott játék védettként való futtatását, így egy külső, csalást lehetővé tevő általános segédeszköz nem láthatja a játék feladatazonosítóját, így nem is tud a programon belül semmit sem manipulálni

Persze minden védelem kijátszható, ez már ismert lehet a ma elérhető hasonló rendszerek alapján, így elképzelhető, hogy megtalálják majd a rést a pajzson, de ettől függetlenül minden segítség jól jön a csalók ellen!

Reméljük a PUBG-ben képesek lesznek kordában tartani a csalás mértékét és itt nem az lesz a vége mint CS:GO-ban, ahol már szinte minden meccsen akad egy csaló!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva