Counter Strike

Új csapat születik? ScreaM és RPK tovább állhatnak az EnVyUs-ból


Az éles szemű rajongók megint kiszúrtak valami furcsaságot. Ezúttal az EnVyUs Steam csoportján és két hiányzón akadt meg a szemük a fanoknak.

Az évek során már pontosan megtanultuk, hogy a közelgő igazolásoknak két csalhatatlan jele szokott lenni. A csapatokhoz tartozó Steam csoportok változásai, illetve hogy ki kit követ Twitteren. Ezúttal előbbi adott okot némi pletykálkodásra, hiszen RPK és ScreaM egyszer csak kiléptek az EnVyUs-tól a Steamen. És mielőtt még elindulnának a találgatások, igen, egy napja még mindketten bent voltak a csoportban. Aztán egyszerre eltűntek.

Tény és való, hogy mostanában nem nagyon megy az EnVy-nek, ha a Minoron sem járnak sikerrel és nem jutnak Majorra, simán elveszíthetik legjobbjaikat. Hiszen legyünk őszinték, ScreaM one tapjei és RPK tank üzemmódja tényleg megérdemelne egy Major csapatot!

Forrás: Steam

Az egyébként biztos, hogy az EnVy legjobb formában lévő játékosát, RPK-t nem tennék ki csak úgy a csapatból. Valószínűleg tehát hogy jobb ötletük vagy ajánlata van ScreaM társaságában. Szabadítsuk el a fantáziánkat és keressük meg, vajon kivel?

  • A dignitas újabban harmatgyenge, lehet kioShiMa összeáll a régi FaZe-es haverokkal és hívta maga mellé az EnVyUs duóját? Egy RPK, ScreaM, kioShiMa, RUBINO, jkaem vagy fox ötös nem is lenne annyira rossz eresztés.
  • Újabb francia csapat alakulna, immár a harmadik? RPK, ScreaM és kioShiMa itt is alapnak számítana. Jöhet melléjük akár a csodagyereknek számító ZywOo és már csak egy irányító kell. Talán visszatér Ex6TenZ is a profi mezőny krémjébe?
  • Elviszi őket egy amerikai csapat, aki megtartja 3 tagját hogy Világranglista pontjait ne bukja el, de erősítene a játékosállományon? Talán ez a legelképzelhetetlenebb forgatókönyv.

A találgatások már javában zajlanak, mindenki szeretné megfejteni a titokzatos távozás okát. Vannak olyan ötletek is, hogy visszamennek a G2-ba, mások szerint a kínaiak vásárolták ki őket. Egy biztos, amíg nincs hivatalos infó, addig ez mind csak találgatás.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva