Counter Strike

Az Empress csak a sorozat egyik eleme. Vajon megkapjuk a többit is?


A Tarot kártyára építő kollekció 5 darabból áll, de az AWP, P90, Desert Eagle és Dual Beretta négyes még ott lapul a műhelyben.

A legújabb láda egyik ékkövének számít az Empress, a friss AK skin már most sokak fejét elcsavarta. Még a profik közül is akad olyan, aki egyből lecserélte eddigi kinézetét az Empress miatt.

Forrás: EPICENTER

Ráadásul annyira szép, hogy még meccs közben is ezt nézegetik a játék helyett!

Az Empress viszont, ha szabad ilyet mondani, még csak a jéghegy csúcsa! A skinek kinézete szoros összefüggésben áll nevükkel is, illetve egy-egy Tarot lappal is. Ezek a jelentések pedig megjelennek nem csak a skin mintájában, de a fegyver tulajdonságaiban is.

Császárnő: A III. számú kártya a születés és a bőség szimbóluma. A teremtés és az alkotás természete, márpedig az AK-val tényleg lehet is alkotni. A legkedveltebb rifle, ami ráadásul a legtöbb fraget szállítja. Képileg tökéletesen elevenedik meg az aranyhajú uralkodónő szinte a fegyver egészén, valamint az őt körülvevő ragyogás is.

Forrás: Steam

Bolond: A 0. kártya az új kezdet és a felfedezés természetét ábrázolja. Egy P90-hez nehéz is mást társítani, mint a “Rush B” hangulatot, így a szépen megfogalmazott felfedezés itt is tökéletes telitalálat. A sipkás udvari bolond ábrázolása is teljesen egyértelműen jelenik meg.

Forrás: Steam

Halál: A szerencsés XIII. számú Tarot kártyát az AWP nyerte meg magának, tény és való, hogy elég halálos egy jószág. Sok magyarázatot nem igényel, a kaszával várakozó halál csontváz lován érkezik, ha valaki meghúzza a ravaszt.

Forrás: Steam

A Hold és a Nap: Ha már Dual Beretta, akkor mindkét darabja más nevet és kinézetet kapott. A Tarot kártyák XVIII. és XIX. darabja a félelmek okozta bizonytalanság és a belső fény mellett tisztánlátás kettősségét jeleníti meg. A pisztolyok kinézete közel azonos, csupán a fegyver csövén figyelő Nap és Hold szimbólumok mutatják, melyik-melyik.

Forrás: Steam

Az ítélet: Ez nem is kérdés, ha létezik ítélethozó fegyver a CS:GO-ban, az biztosan a Desert Eagle. A XX. sorszámú kártya az újjászületést jelenti, ami szintén találó. Akit elkap a dezi, azt már csak a következő körben látjuk viszont! Képileg itt volt a legnehezebb az ábrázolás, de a szárnyas hírnök és harsonája végül szép helyet kapott a fegyver csövén.

Forrás: Steam

Mit szóltok, jöhet mindegyik?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva