PUBG

Élő meccskövetés? Sokkal részletesebb statok? PUBG.me!


Könnyen rávághatod: de hát ott a scoreboard a játékban! Azonban aki ennél többre vágyik annak jó alternatíva lehet a pubg.me.

A PUBG.me oldal azok számára lehet hasznos, akik szeretik valós időben követni saját meccseiket, illetve szívesen nézegeti a saját és más játékosok statisztikáit. Egy-egy “érdekes” játékosnál könnyen ki lehet deríteni ha “nagyon ügyes”.  ;).

Mivel nyújt ez többet mint a beépített ranglista? Egyrészt végigböngészhetjük előző seasonben nyújtott teljesítményünket, másrészt pedig jóval több adatot tudunk kinyerni az oldal segítségével. A szépen megrajzolt grafikonok segítségével pedig játszi könnyedséggel leolvashatjuk, hogyan ingadozik többek között a helyezésünk az adott szezonban.

Az oldal felépítése meglehetően egyszerű, a kezdőoldalon nincs más dolgunk mint begépelni a PUBG-s felhasználónevünket, vagy pedig a jobb felső sarokban steames fiókunkkal bejelentkezni:

Így pár pillanat alatt nyomon is követhetjük a kiválaszott season és régió statisztikáit:


Azonban van egy funkció ami jóval többet kínál mint az in-game scoreboard, ez pedig a live tracker segítségével lekövetett meccselőzményünk amelyet a “matches” fül alatt találhatunk meg (nálam ez nem pontos, mert nem használtam akkor még a live trackert):

Ahhoz, hogy a meccslista teljes mértékben pontos legyen, nincs más dolgunk mint a “Compare” fül mellett live tracker ikonra kattintani és nyitvahagyni a böngészőt minden egyes alkalommal amíg játsztunk. Kiválasztjuk a megfelelő régiót és játékmódot, majd a start gombra kattintunk. Ha a TRACKER felirat melletti szöveg WAITING-ről ACTIVE-ra vált, akkor már indulhat is a gyilkolás:

Ha szeretnénk összemérni e-dolgainkat ismerőseinkkel, akkor a “compare” fülön megtehetjük ezt az összehasonlítani kívánt játékos nevének begépelése után:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva