Counter Strike

Pasha megállíthatatlan volt az AWP-vel, döntőbe lőtte a Virtus.pro ötösét


Pasha visszatért korábbi AWP skilljéhez, és szó szerint jobb, mint valaha. Vakon vagy nozoomban, neki mindegy, mindent belő!

Az SK korábban már biztosította döntőbe jutását az Astralis elleni 2:0-val,

Coldzera önkívületi állapotban, 14:6-os hátrányból nyert az SK – gamer.hu

A brazil csapat saját mapján 8 körös hátrányból állt fel az Astralis ellen, végül hosszabbításos meccsen jutottak a döntőbe! Train mindkét csapat siker mapja, a Virtus.pro domináns Train játékát az SK törte meg anno, és ők váltak a világ legjobbjává ezen a pályán.

De az igazán parázs meccset mégis a második elődöntőn kaptuk. A jó formában lévő G2 a brutális feltámadást mutató Virtus.pro-val csapott össze. A fiatal titánok és veteránok harca három mapos kiélezett csatát hozott, melyből végül a lengyel VP került ki győztesen. A meccs hősének a durvábbnál durvább frageket szerző pasha bizonyult.

Forrás: HLTV

Pasha szerepe ugyanis leginkább abból állt a meccsen, hogy semlegesítse a G2 legnagyobb sztárját, kennyS-t. Pasha kapta azt a feladatot, amit senki nem kívánna magának: lődd le minden körben a torna eddigi legjobb AWP-sét.

És pasha megcsinálta, amire nem volt képes sem dev1ce, sem cajunb! Nullába lőtte kennyS-t!

Forrás: HLTV

Az képen pasha egyéni párharcai láthatóak a G2 játékosok ellen, egyenként lebontva. KennyS ellen 11 helyzetben 10-et megnyert, vagyis konkrétan levette a pályáról! A döntőben tehát a korábban már továbbjutó SK ellenfele a Virtus.pro lesz. Klasszikus párosítás Bo5-ben, ezt látni kell!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva