Counter Strike

3+1 profi trükk a világsztároktól, ami a sima szem észre sem vesz!


Világi baitek, amikkel kört hoznak a világsztárok. Miközben nézed a meccset fel se tűnik, de most összeszedtük a kedvenceinket.

Redditen szorgalmasan gyűjtik a profik 200 IQ-t is meghaladó pillanatait, ezen a téren kedvenc forrásunk SlaptixR, ami mindig észreveszi, amit mások nem. Jöjjön most az ő gyűjteményéből a mi toplistánk!

Tökéletes Decoy használat

WorldEdit az 50 dolláros gránátot is fragre tudja váltani. Eldobja közvetlenül azelőtt, mielőtt AWP-vel kinézne, ennyi az egész. Így ugyanis az őt letartó játékos csak egy lövést hall, előjön, mert azt hiszi tiszta a terep. Az ellenfél tényleg nyugodtan hiheti ezt, azt feltételezi van ideje, míg az ellenfél AWP-je újratölt. Hát nincs, mert még nem is lőtt!

Twistzz fegyvercsere előtt még lő egyet

A kanadai sztár, mielőtt eldobja az AWP-t, még gyorsan lő vele egyet, hogy előcsalja az ellenfelet. Ugyanaz a logika, mint az előbb, az AWP újratöltése miatt az ellenfél azt hiszi, van ideje nyugodtan mozogni. De itt sincs, mert addigra már az AK jön!

FalleN lövéssel leplezi az ugrás hangját

A csapat elsőszámú AWP-se minden trükköt ismer, ami az AWP-vel kapcsolatos. Például azt is, mi mindent lehet elrejteni egy lövés hangjával. Például azt, ahogy felugrik egy lépcsőn, így az ellenfelek végig rossz helyre tartanak a 2v1 alatt.

Az abszolút kedvenc, shox és a leugrós szoba

Cobblestone B tálca egyik sarka olyan közel van leugrós szobához, hogy simán átverhetőek vele a CT-k. Egy ottani látványosan hangos ugrás, és az ellenfél máris azt hiszi, drop roomban van az utolsó player. Aztán jön a meglepetés, mikor oldalról rájuk esik egy headshot.

Reméljük tudtunk újat mutatni még a rutinosabb játékosoknak is. Ha mindet ismerted, akkor mi kérünk elnézést! Szavazni attól még lehet, kinek melyik trükk jön be a legjobban:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva