PUBG

Kitilthatják a PUBG-t Kínából!


Mit jelent ezt a PUBG Corp.-nak és nekünk játékosoknak?

Könnyen előfordulhat, hogy az idei év legfelkapottabb játékát eltávolíthatják a legnagyobb piacáról.

China Audio-Video and Digital Publishing Association közleménye szerint a játék túl véres és erőszakos, nem felel meg a szocializmus értékeinek és a fiatal játékosok számára káros is lehet. A Tencent Holdings Ltd., Kína legnagyobb játékokkal foglalkozó cége és a Bluhole között már tárgyalások folytak a játék licenszeléséről, azonban most ezt könnyen derékba törheti a fenti bejelentés.

Több dolog miatt is érdekes lehet számunkra ez a hír, egyrészt Kínáé jelenleg a világ legnagyobb videójáték piaca, csak ebben az évben $27.5 milliárd dollár bevételre számítanak, ezt követi az USA $25 milliárd dolláros várható bevétellel. Így sajnos a Bluehole szempontjából pénzügyileg nem feltétlenül a legoptimálisabb ez a döntés, illetve az eddig nagyon biztató számok is megtorpanhatnak Kína kiesésével:

A hype vonaton nincsen fék – ismét megdöntötte saját rekordját a PUBG

Másrészt játékos szemmel azonban talán végre búcsút inthetünk a csalók nagy százalékának, hisz bár a PUBG Corp. folyamatosan fejleszti az anti-cheat megoldásait, még így is elözönlik a ranglisták első helyeit a kínai csalók:

Gyönyörű név, gyönyörű statok 😉

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva