Counter Strike

Snax nagyon röhögött: a döntőben Revolverrel hozott kört a Virtus.pro


Még hogy játszhatatlan a Revolver? Az a fegyver, amivel az EPICENTER drámai döntőjében kört lehetett hozni, az igenis hasznos. Egy körig legalábbis.

Az EPICENTER döntő rég nem látott izgalmakat hozott a monitorokra, a Virtus.pro vs. SK döntőt elnéztük volna Bo7-ben is. Sajnos csak Bo5 volt, de szép jelenetekben nem volt hiány.

Megsirattuk a VP-t, 151 körös drámai döntőben végül az SK nyert – gamer.hu

Az EPICENTER döntője jobb volt, mint a PGL Major összes meccse együtt. De a végén csak egy csapat örülhetett, a beugróval érkező SK ült fel a trónra. Már az is hatalmas meglepetés volt, hogy az eddig bukdácsoló Virtus.pro, és a nyár óta önmagát kereső SK jutott a döntőbe Szentpéterváron.

Egyik személyes kedvencünk a videón látható Inferno kör, amit a Snax által vásárolt R8 Revolverrel hozott le NEO. Előtte a bombát hatástalanító TACO-t, mielőtt meghalt volna, így az agyonsajnált Revolver élesben is bizonyított.

Nem is emlékszünk hasonlóra, hogy a Revolverrel profi versenyen hozott volna kört egy Top20-as csapatból bárki is?!

NEO most Snax pisztolyával megtette, és bár a fegyver ettől nem lesz meta, legalább képernyőre került. Mert sajnos tény, hogy a többi pisztolyhoz képest használhatatlan, ha NEO kezében dezi van, lehet még coldzerát is ellövi.

A verseny statisztikáiból látszik is, hogy az USP és a Glock alappisztolyokként sokkal népszerűbbek, de a CZ és a Deagle is jobban hasít, mint a Revolver.

Forrás: HLTV

Meg merjük kockáztatni, hogy az egész EPICENTER-en maximum 5 Revolver kill esett, mert Snax azért rányúlt néha, és ölt is vele. De senki más, és azt direkt figyeltük, hogy megnyert körben csak itt volt szerepe a Revolvernek! Amíg azonban a Valve nem változtat rajta, marad a süllyesztő. Meg lehetne menteni, véletlenül ötletünk is volt rá nemrég, hogyan:

3 ötlet arról, hogyan lehetne visszahozni a Revolvert a sírból – gamer.hu

Mindenki tudja, hogy a nerf óta használhatatlan az R8. Pedig lenne rá mód, hogy újra tombolhasson! A legutóbbi pisztoly update során a Revolver árát levitték ugyan egy százassal, de még így sem harapnak rá az emberek. Miért is tennék, ha lényegében a használhatatlan szinten áll a fegyver?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva