League of Legends

Újdonság: A játékosok dönthetnek a következő Illaoi skinről!

Cloud - Igrici Áron - 7 éve Címkék: Illaoi, skin,

Sokszor előkerült Illaoi a közösségi fórumokon, mikor a hőskinézetekről esett szó. A kinézet-csendet most megtörné a Riot, ráadásul segítséget is kér!

A Riot úgy döntött még idén kinyír minden skinekre vonatkozó mémet, ugyanis Yorick és Viktor után végre Illaoi is megkapja a már régóta kijáró törődést. Arról nem is beszélve, hogy több közösségi skin is érkezett idén, ezek közül az egyik a sokak által várt Beekeeper Singed volt.

Riot Games: Csúszik a Beekeeper Singed megjelenése!

Az új Illaoi skin ráadásul eddig még sosem látott módon fog érkezni, ugyanis ebben az esetben mi játékosok is részesei leszünk a tervezésnek. Első körön a közösség döntésére bízza a tervezőcsapat, hogy a három lehetséges verzió közül, melyik legyen az a kinézet, ami végül elkészül Illaoira. Ha mindez megtörtént, minden második héten közölni fognak a Nexus oldalon egy helyzetjelentést, ami bemutatja, hogy éppen hol tart a csapat a skin megvalósításában. Itt folyamatosan figyelni fogja a Riot a közösség visszajelzéseit, s annak fényében fogják folytatni a projektet.

Szavazni a következő linken tudtok, a voksokat pedig egészen november 13-ig várja a Riot Games. Ezután kihirdetik a győztes formát és bele is vágnak az elkészítésébe. Lássuk a lehetőségeket!

Battlecast Illaoi

Forrás: Riot Games

A Creator Viktor elleni harcok egyik zászlóvivője, részben ember, részben robot.

Adventurer Illaoi

Forrás: Riot Games

Az Adventurer Illaoiban minden megtalálható, amit egy női Indiana Jonestól elvárna az ember!

Deep Space Illaoi

Forrás: Riot Games

Illaoit egy űrküldetés folyamán fertőzte meg legújabb “barátja”, akivel azóta igen közeli kapcsolatot ápol.

A hőskinézetek nevei egyáltalán nem véglegesek, sőt még a modellek is bőven változhatnak, elsőre csak a tematikát választhatják meg a játékosok.

Nektek melyik kiadás nyerte el a tetszéseteket?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva