Hearthstone

Minden tudnivaló egy helyen az új Hearthstone kiegészítőről


Bemutatkozott 2017 utolsó Hearthstone kiegészítője, a Kobolds & Catacombs.

Péntek este sor került a bejelentésre, amire már régóta vártunk: lerántották a leplet 2017 utolsó Hearthstone kiegészítőjéről, mely végül a Kobolds & Catacombs nevet kapta.

  • A kiegészítő decemberben érkezik.
  • Szokás szerint 135 új lapot kapunk.
  • Három fő újdonság lesz: egy új kulcsszó, a Recruit; a Legendary fegyverek minden class-nak; illetve az új egyszemélyes játékmód, a Dungeon Runok.

Ajándék lap: Marin the Fox

Teljes egészében is bemutatták a korábban már belebegtetett ajándéklapot, a Marin the Foxot, melyet hétfőn mindenki ajándékba megkap majd. Akik rendelkeznek BlizzCon belépővel, azok a korábbi ígéretnek megfelelően golden verziót kapnak a lapból.

A Marin által adott 0/8-as Treasure Chestből az alábbi jutalmak pottyanhatnak majd ki, ha sikerül elpusztítani.

Új kulcsszó: Recruit

Ebben a kiegészítőben sem maradunk új kulcsszó nélkül, mely ezúttal a Recruit lesz. Ezek a lapok lényeket idéznek meg a paklinkból – vagy véletlenszerűen, vagy valamilyen konkrét feltétel alapján. Egyelőre egy ilyen lapot láttunk, amely feltétel nélkül kivesz egy véletlenszerű miniont a deckünkből – a Gather Your Party-t a Charged Devilsaurral “demózták”, ami így mehetett is rögtön ütni.

Legendás fegyverek

A Questek és a Hero lapok után ezúttal is lesz mindegyik class-nak egy-egy különleges Legendary lapja: mindegyik class kap egy Legendary fegyvert. Első körben a Priest fegyverét mutatták be.

Dungeon Run

Az új single player játékmód, a Dungeon Run jelentősen különbözni fog az eddigi Adventure-öktől.

  • Ez lesz az eddigi legtartalmasabb egyszemélyes játékmód.
  • Minden Dungeon Runban 8 csatát kell megvívni, melyeket 48 lehetséges összecsapásból választ ki a játék véletlenszerűen.
  • A nehézség folyamatosan nő.

Amitől igazán különleges lesz a Dungeon Run, hogy nem saját paklival kell játszani: egy 10 lapos induló paklival kell nekivágni az első összecsapásnak. Minden győzelem után új lapokat kapunk: választani lehet majd, hogy melyik loot pakkot veszed fel. Mind class-hoz több “téma” kapcsolódik majd, ezekből dob fel három fajtát a játék.

Időközönként úgynevezett Treasure lapokat is lehet majd találni: ezek nagyon erős kártyák, melyek a későbbi, nehezebb összecsapásokban segítenek majd igazán. Vannak köztük “normál” lapok, illetve passzív képességek is.

Aki mind a 9 class-szal teljesíti a Dungeon Runt, az az alábbi Candle King hátlapot kapja majd ajándékba.

Ennyit tudni jelenleg a frissen bemutatott új kiegészítőről, hamarosan azonban további lapokkal ismerkedhetünk majd, így ne menjetek messzire, hiszen igyekszünk mindenről beszámolni nektek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva