League of Legends

Szavazzunk: Bejön az új Disney hercegnő vagy sem? Íme a mi véleményünk!


A League of Legends legújabb karaktere megborított mindent. Mind játékstílusában, mind pedig kinézetében.

Annie megjelenése óta nem is igazán kaptunk pusztító kislányokat, s ezt úgy tűnik a Riot is észrevette. Ugyanis a legújabb, 139. karakter éppen ebbe a csoportba fog tartozni. Örülünk vagy sem? Erre keressük a választ a cikk alján a szavazással!

Már egy ideje teaselte a szervezet az új Sleep mechanikát, ám egészen eddig nem tudhattuk kihez/mihez fog tartozni ez a képesség. A League of Legends Live rendezvényen viszont felfedték az új hős kilétét. Zoe egy hihetetlenül eredeti képességtárral rendelkező burst mage lesz, akit egyébként Yasuo tervezője készített.

Amit egyből kerestünk a videóban, az a mobilitás. Mostanában ez az a terület, amire határozottan ráfekszik a Riot. Kayn egyenesen tesz a falakra, Ornn átmegy minden karakter által létrehozott környezeti tárgyon, Rakan és Xayah párosa pedig ugyancsak idegtépően mobilis. Zoe esete viszont nem annyira egyértelmű, mint a korábban felsoroltak esetében.

Ha jól megnézzük a bemutatót, láthatjuk, hogy a karakter szinte folyamatosan Flasht használ. Hogy ez ténylegesen be lesz-e építve a képességeibe (természetesen valami megkötéssel), vagy csak hatásosabb videót akart készíteni a Riot? Nos erre a kérdésre a választ csak a PBE megjelenés fogja megadni.

Tetszetősnek tűnik a skillshot mechanika is. Végre nem egy egyenesen elsüthető képességgel látták el, hanem úgy tűnik Vel’Koz mellé érkezhet egy újabb mides, akinek a lövéseit át kell majd gondolni.

A videóban láthatjuk, ahogy Zoe Aurelion Sollal párbajozik. Itt megfigyelhetünk egy olyan képességet, amit utoljára LeBlanctól láthattunk, persze más formában. A kislány megnyit egy dimenziókaput, amivel a sárkány felé “ugrik”, majd miután ezzel kikerülte a Sol Q-t, vissza is libben a kiindulópontra. Érdekes lehetőségnek tűnik az biztos!

Egyáltalán nem tűnik könnyű karakternek Zoe, a videóban nem látni olyan képességet, ami ne lenne skillshot. Így bőven megtévesztő lehet a karakter kinézete, sokan elsőre azt gondolnák, hogy egy ilyen édes kislányt éppen a fiatalabb generációnak szán a Riot. Nos, lehet, hogy Zoe egyben a Disney univerzum következő hercegnője is lesz, ám egy biztos, a League of Legends új karaktereként színesíteni fogja a jelenlegi repertoárt.

Már nagyon kellett egy ilyen szivárványszínű lazaság a játékba!

A Magyar LoL Tv kommentátorai sem maradtak le a hype-vonatról, Darcigh, Buci és Pierce is megosztott egy-egy gondolatot az új karakterrel kapcsolatban:

Darcigh:

“A kis idióta új hős elég dühöngővé tesz majd!”

Pierce:

“Ki fogom mainelni, és én leszek a szurdok kis ganéja!”

Buci:

“Téged mainelnélek!”

Hogy Buci megjegyzése a hősre, vagy Piercere vonatkozik, azt csak a srácok tudhatják. Zoe megjelenése után kiderül majd minden!

Természetesen nem csak mi mondhatjuk el a véleményünket az új hősről, sőt külön kérünk titeket, hogy osszátok meg velünk a tiéteket!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva