Overwatch

Új hős, új pálya, új anim short: minden BlizzCon újdonság egy helyen


Záporoztak az új Overwatch megjelenések a BlizzConon.

Ahogyan arra számítani lehetett, nem maradtak el az Overwatch meglepetések sem a BlizzConon: a Blizzard három komolyabb újdonsággal is készült a nagy rendezvényre. Lássuk őket szép sorjában!

Új hős: Moira

A tavalyi évhez hasonlóan most is kaptunk egy új hőst a BlizzConon: Moira a support karakterek táborát fogja erősíteni. Íme a képességei:

  • Biotic Grasp: a bal kezével gyógyítani tudja az előtte lévő társakat, a jobb kezével pedig el tudja szipkázni az ellenfelek életerejét, mellyel magát gyógyítja, illetve a biotikus energiáját tölti.
  • Biotic Orb: kétféle gömböt tud lőni, melyek visszapattannak a felületekről, az egyik gyógyítja a társakat, akiken áthalad, a másik pedig sebzi az ellenfeleket.
  • Fade: gyors teleportálás rövid távolságra.
  • Coalescence (Ultimate): egy nagy hatótávolságú sugár, amely gyógyítja a társakat és sebzi az ellenfeleket (barriereken keresztül is).

Új pálya: Blizzard World

A Blizzard ezúttal a szokásosnál is mókásabbra vette a figurát, már ami az új hybrid pályát illeti, a Blizzard World ugyanis a kiadó játékainak helyszíneiből válogat.

Új animated short: Honor and Glory

Végül, de nem utolsó sorban megkaptuk a legújabb animációs rövidfilmet is. Az Honor and Glory főszerepét Reinhardt kapta.

Moira és a Blizzard World várhatóan a jövő hét folyamán lesznek először kipróbálhatóak a PTR-szervereken.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva