League of Legends

Vége a bulinak – Megvan a 2017-es világbajnok!


Vége az idei profi szezonnak is, kiderült ki volt ma jobb formában!

A 2017-es profi szezon világbajnoka nem más, mint a Samsung Galaxy! Ezzel egy fél korszaknak vége, ugyan még mindig Korea uralja a League of Legends internacionális tornáit, de mostantól a Samsung regnál a trónon!

Az első játék gyönyörűre sikerült. Kevesebb halál volt, mint ledőlt torony, viszont tankönyvbe illő, tiszta makró játékot láthattunk a Samsung csapatától. Peanut Gragas választása semmit nem tudott adni a játékhoz, Cuvee pedig fantasztikusat húzott az AD Kennennel. Huni semmit nem tudott csinálni, csak veszíteni az ösvényben. Sima 1-0 a Samsungnak!

A második mérkőzésen közelebb járt az SKT ahhoz, hogy a kezébe vegye a játékot, de a Samsung itt is kifogott rajtuk, jobb drafttal, türelmesebb és koordináltabb játékkal megnyerték a második játékot is. 2-0!

Itt jött el az a pont, amire még sosem volt példa. Az SKT elveszthet egy döntőt 3-0-ra! A Samsung 100%-osan fel volt készülve, egy nagyon tiszta csapatharc kompozíciót választottak. Erre válaszolt az SKT is, Leona támogató és Ardent Censer középső ösvényt hoztak Karma személyében, mindezt egy Tristanára. Úgy tűnt az SKT visszahozza a reményt, egészen addig, amíg Ruler el nem kezdett isten-szintű ultikat dobálni, innentől kezdve a jobb csapat kompozíció nyert. Hajmeresztő Nexus-táncokkal a végén végül összejött a 3-0 a Samsung Galaxynak és behúzták maguknak a világbajnoki trófeát!

A találkozó kézfogással ért véget, a Samsung sportszerűen átment az SKT “sátrába”, hogy megköszönjék a mérkőzést. Itt láthattuk Fakeren, hogy 3 világbajnoki cím után is volt még ambíció a játékosban, könnyek között fogott kezet az újdonsült világbajnokokkal.

A stafétát tehát tovább adta az SKT, egy elég “sima” 3-0-ás vereséggel, gratulálunk a Samsung Galaxy csapatának, sok sikert nekik a jövőben!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva