Overwatch

Így búcsúzott az Overwatch-közösség INTERNETHULK-tól


Barátok, volt csapattársak és játékosok köszöntek el a héten meghalt coach-tól.

Fekete nap volt a tegnapi az Overwatch-világban, miután kiderült: 30 éves korában meghalt a Team Liquid edzője és a Team EnVyUs volt játékosa, INTERNETHULK.

Gyászol az Overwatch-világ: 30 éves korában elhunyt INTERNETHULK

A Twittert azóta elárasztották a kapcsolódó üzenetek: lényegében mindenki megszólalt, akinek kicsit is köze van az Overwatch-hoz. Nem csoda: INTERNETHULK egy végtelenül közvetlen és barátságos figurája volt az Overwatch-közösségnek, szinte mindenki imádta és tisztelte őt – a személyiségét, a tudását, a hozzáállását.

Volt csapata, a Team EnVyUs így fogalmazott: “Ma elveszítettük egy testvérünket. Bárhol is vagy most, mindig is emlékezni fogunk a mosolyodra és az esport iránti szenvedélyedre. Köszönjük, hogy ennyi örömet okoztál nekünk, nyugodj békében.”

Az EnVyUs Overwatch League csapata, a Dallas Fuel sem feledkezett meg Dennis munkásságáról. “A Dallas Fuel nem létezne nélküled. Örökké hálásak leszünk neked. Nyugodj békében, bajnok!”

Természetesen a volt csapattársak is megszólaltak. Mickie például így üzent: “Soha felejtem el, hogy miért vagyok itt. Nem voltam még készen arra, hogy profi játékos legyek, de Hulk megadta a lehetőséget, hogy bizonyítsak! Nyugodj békében, Dennis.”

Egy másik volt csapattárs, Taimou sem győzött hálálkodni: “Dennis az oka annak, hogy most ebben a pozícióban lehetek. Ő volt az, aki megadta a lehetőséget arra, hogy DPS-t játsszak a csapatában, amikor még support main voltam. Azt mondta az embereknek, hogy bízzanak meg bennem, nem cheatelek, így megkaptam a lehetőséget, hogy bizonyítsak az EnVyUs-ban. A mennyben sörözünk, barátom!”

A svéd játékos, Mendokusaii – akivel még az IDDQD-ben voltak együtt – elmondta, hogy nem akartak együtt dolgozni, de mindig is tisztelték egymást. Emellett egy vicces sztorit is megosztott a TwitchConról. “Legutóbb a TwitchConon találkoztunk, siettem, hogy elcsípjem a többieket, ő pedig ott állt a sorban a Blizzard party-ra. Odamentem hozzá, megöleltem, köszöntem neki, majd elmentem. Később visszajöttem, és újból láttam őt, még mindig a sorban állt, majd azt mondta: “hamarabb itt hagytál, mint a csapatomat, idióta!”

Az egyik ismert kommentátor, MonteCristo nehezen tudta feldolgozni a hírt: “Reggel kaptam a rossz hírt és a nap nagy részét könnyekben töltöttem.”

“Fentről” is érkeztek dicsérő szavak: az Overwatch League első embere, Nate Nanzer is elmondta, hogy rengeteget köszönhet Hulknak. “Büszke leszel ránk, Hulk! Szavakkal nem lehet leírni, mennyire hálás vagyok az igyekezetedért, amikor elkezdtük felépíteni az Overwatch esportot.”

A fenti üzenetek azt hiszem jól összefoglalják a lényeget: egy fontos, értékes és elképesztően szerethető ember hagyott itt bennünket, aki óriási űrt hagy majd maga mögött. Emléke viszont örökre megmarad – Heroes Never Die!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva