Hearthstone

Győzelem 0 minion lappal? Extrém mókapaklik (1. rész)


Ha extra kihívásra vágysz, akkor próbálj meg nyerni ezekkel a paklikkal!

A már kívülről ismert és jól bejáratott paklik mellett minden bizonnyal mindenkinek lapulnak olyan deckjei is a Hearthstone accountján, melyeket leginkább csak mókázásra használ. Nem ezekkel ladderezünk, és az 500 win kifarmolására sem ezek a legjobbak, de ha egy egy kis lazításhoz van kedve az embernek, akkor szívesen nyúlunk hozzájuk!

Ezen a vonalon haladva igyekszünk most inspirálni mindenkit egy kicsit:

Legújabb cikksorozatunkban olyan paklikat fogunk bemutatni, melyekben egyetlen minion lap sem található.

Így van, jól látjátok: kizárólag spellekre, esetleg fegyverekre lehet támaszkodni. Illetve kiemelt jelentősége lesz a Hero lapoknak is, hiszen sokszor ezek adják meg az alapanyagot a nyeréshez. Nem kis kihívás, annyi szent, de legalább minden egyes győzelem igazán édes lesz!

A cikksorozat első részében egy-egy Druid, Hunter és Mage pakliról olvashattok.

Druid

A Druid olyan szempontból “könnyű” helyzetben van, hogy sok esetben most is úgy néz ki a játék az első körökben, hogy ramp —> ramp —> ramp —> Ultimate Infestation. Ezt maradéktalanul meg tudjuk tenni lények nélkül is, egyedül a Mire Keeper fog hiányozni – de hát mégis kell némi kihívás. Hogy mivel nyerünk? Természetesen a Jade Idolokból kapott gólemekkel, meg persze az Infestation és a Moonglade Portal által adott lényekkel, de Malfurion the Pestilent új Hero Powere is sokat segít a helyzeten.

A korai játékban a Power of the Wild adhat még nekünk egy 2-ért 3/2-es beastet, de talán hatásosabb, ha a Spreading Plague-gel párban nyomjuk el buffolásra a szélesebb boardok ellen. Aggro deckek ellen leginkább ez utóbbiban reménykedhetünk, hiszen a gyors terüléssel nehezen bánik el a pakli.

Kód: AAECAZICAlaZ0wIOQF/+AfcDxAaaCOQIvqsCorYCtLsCy7wCoM0C/M0Ch84CAA==

Hunter

A Hunter tipikusan egy lényes deck (mostanában ráadásul annak sem túl jó), ezért nem kis kihívás minionok nélkül helytállni. Ez a pakli lényegében szembemegy mindazzal, amiről a Hunter szól, hiszen szinte csak védekező lapok vannak a pakliban, csapdákkal és sebző spellekkel.

A game play nagyjából annyi, hogy valamilyen módon megpróbálunk elkecmeregni addig, hogy kijátsszuk Deathstalker Rexxart (a Tracking segíthet megtalálni), innentől pedig a Zombeastek segítségével megpróbáljuk felőrölni az ellenfelet. A rengeteg takarítás ellenére sem lesz könnyű menet!

Kód: AAECAR8Cx64ChtMCDqQCqAKKA7UDhwTJBK4G7QaXCMUI2wn+DPixAobDAgA=

Mage

A Mage nulla lényes paklija meglehetősen hasonlít arra, mint amit a Hunter esetében láthattunk az imént: egyetlen igazi reménységünk Frost Lich Jaina, aki viszont onnantól magában meg tudja nyerni nekünk a meccset, ha kellően ügyesen tudjuk gyártani az elementálokat. Matematikailag akár a sebző spellekkel is lehet nyerni, de ezeket inkább a board kontrollálására érdemes használni – Jaina után pedig elementálgyártásra. Egyedül a Pyroblast az, amely kifejezetten kivégző lapnak került be.

Az AoE lapokból szerencsére nagyon jól áll a class, ezekből nagyon sok be is került a deckbe. Az aggro deckeket leginkább ezekkel lehet hatékonyan megállítani, a lassabb paklik ellen pedig nekünk is nagyobb esélyünk van eljutni Jaináig.

Kód: AAECAf0EBOwHvwiWxwKb0wINTcABuwLJA6sE7QSWBZKsAqO2Aum6Ar/BApjEAu7TAgA=

Erőt és kitartást mindazoknak, akik úgy döntenek, fejest ugranak a kihívásba – reméljük, hogy élvezni fogjátok! A kommentek között pedig nyugodtan osszátok meg velünk a ti verzióitokat az egyes paklikból.

Hamarosan jövünk a cikksorozat második felvonásával, benne a Paladin, Priest és Rogue paklikkal.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva