PUBG

Nem mi mondjuk: a PUBG nem érdemel Év Játéka díjat


A Battlegrounds szülőatyja szerint voltak náluk jobb játékok is az idei évben.

Nemrégiben bejelentették, melyik játékok fognak megharcolni Az Év Játéka címért az év egyik legnagyobb videojátékos díjátadó gáláján, a The Game Awards-on, a jelöltek között pedig ott van a PlayerUnknown’s Battlegrounds is.

PUBG, Zelda, Mario – melyik lesz 2017 legjobb játéka?

Mit szólnak a fejlesztők a jelöléshez? Erről kérdezte az IGN a játék szülőatyját, Brendan Greene-t, aki elmondta: nem érezné megérdemeltnek, ha ők nyerték Az Év Játéka kategóriát.

“Én személy szerint nem szeretnék Év Játéka díjat nyerni. A csapat miatt persze örülnék neki, de úgy gondolom, hogy voltak idén sokkal jobb játékok is, mint a PUBG.”

Hogy melyek? Greene szerint leginkább a The Legend of Zelda: Breath of the Wild és a Horizon Zero Dawn, melyek a dizájner szemében a játékdizájn és a történetmesélés szempontjából is mesterművek.

“Ezek egyszerűen csodálatos játékok… szerintem ők fognak nyerni. Remélem, hogy ők fognak nyerni. […] Nem tudom, hogy mi megérdemelnénk-e.

Hiába tehát a gigantikus sikerek, Greene továbbra is két lábbal a földön jár, nagyon szerényen nyilatkozott. És bár a riválisok nagyon erősek (az általa említett két címet is jelölték az Év Játéka díjra a The Game Awards-on), a PUBG-nek így is minden esélye megvan arra, hogy taroljon az év végi gaming díjátadókon.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva