League of Legends

Teljesen új URF-mód érkezik, bemutatkozik a Snow Battle!


Toronymagasan az URF a legkedveltebb szórakoztató játékmódja a League of Legends-nek. Idén télen visszatér, egy teljesen új köntösben.

A 2017-es téli Snowdown Showdown esemény újból elhozza a játékosok kedvenc módozatát, az Ultra-Rapid-Fire-t, vagy közismertebb nevén az URF-ot. Ám idén a Riot készült egy kisebb újdonsággal is, vegyítette a téli tematikát, az URF-ot, valamint az ARAM játékmód egy-két sajátosságát, s ennek a hármasnak a fúziójából hozták létre a Snow Battle ARURF-ot.

Az megvan ugye, amikor az ARAM pályán Porokat, vagy hógolyókat dobálunk és ugrándozunk utánuk igaz? Eddig ezt a lehetőséget csak a Howling Abyss térképen használhattuk, most viszont ez a képesség átvándorol a Snow Battle miatt a Summoner’s Riftre is. Természetesen nem csak átmásolták az egyik helyről a másikra a képességet, a fejlesztők megfűszerezték a dobálózást extrém gyorsasággal és hajmeresztően hosszú dobás távolsággal! Sőt, a Flash képesség töltési idejébe is belenyúltak.

  • Flash: Ugyan az, mint volt, bár a Snow Battle módban 60 másodperces töltési idővel
  • Poro/Hógolyó: A játékosok nagyon, nagyon, nagyon messzire tudják majd eldobni ezt a képességet, s ha talál, szuper gyorsan utána is vetődhetnek. Kinek kell Teleport, ha 16 másodpercenként dobálhatsz Teleport-értékű képességet?!

A “nagyon, nagyon, nagyon messze” szó szerint értendő, nem a túlzott fokozás áldozatai lettünk, szimplán csak jóval nagyobb a Poro/Hógolyó indikátora, mint amire elsőre számítottunk, vagy amire emlékszünk az ARAM módból.

A Poro/Hógolyó elsütési távolsága

Láthatjuk, a képesség majdnem az egész térképet lefedi, s mindezt 16 másodpercenként spammelve egészen mókás helyzeteket eredményezhet a játékmódban. Egy biztos, az új Poro/Hógolyó lehetőséggel folyamatosan repkedni fognak a játékosok fel-le, s a harc konstans folyni fog.

Mivel a téma a Karácsony, így a játszható karakterek is tematikus köntösben fognak megjelenni. Ez két dolgot jelent a gyakorlatban, az egyik, hogy csak és kizárólag olyan hősök lesznek játszhatók a Snow Battle játékmódban, akiknek van valamilyen télhez vagy Karácsonyhoz köthető kinézetük, a másik pedig az, hogy ezeket viselni is fogják a játék közben! Igen, a játszható karakterek mind tematikus kinézetekben fognak rohangálni a térképen még akkor is, ha egyébként az aktuális skint te nem is birtoklod! Kiváló lehetőség tehát ez azoknak, akik új skineket szeretnének kipróbálni, ugyanis a felhőtlen szórakozás mellé, a Riot folyamatosan kölcsönöz majd valamilyen tematikus kinézetet is a játékosoknak a véletlenszerűen választott hősökhöz.

Kinézet és hős lista:

Az új játékmód kizárólag a téli időszakban lesz elérhető és valószínűleg abban is csak a Snowdown Showdown esemény alatt, így amint elérhetővé válik, használjátok ki a lehetőséget, mert lehetséges, hogy ezt a formáját az URF-nak többé már nem látjuk. Volt már ilyesmire példa a múltban, nehogy most is belerohanjatok! A játékmód hamarosan felkerül a PBE szerverre, s várhatóan a téli frissítéssel érkezik az élő szerverekre is.

Nektek tetszik az új, tematikus URF?

Nyitókép: Riot Games

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva