League of Legends

Meteos: “Nem bánnám, ha Zoe tervezője nem csinálna több hőst!”

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: Meteos, Zoe,

A 100 Thieves dzsungelese nincs elragadtatva Zoe tervezőjétől.

Meteos egy hihetetlenül laza és szerény játékos. Szórakoztató streamjei mellett a profik között is kiválóan megállja a helyét, habár már látszik rajta, hogy az “idősebb” generáció tagja. Bár éppen ezért is megbízható minden gondolata, hiszen már egy jó ideje részese a League of Legends világának. Mondhatjuk hát, hogy a játékos pályafutása alatt látott már mindent, aztán megjelent Zoe és sajátosan ugyan, de kiakasztotta a junglert.

Elő is vette a közvetítés során CertainlyT-t, Zoe tervezőjét és a maga nyugodt, megfáradt módján, rezzenéstelen arccal közölte, igazából semmi probléma nem lenne azzal, ha a Rioter soha többet nem tervezne karaktert. A “frusztráció” indokolt, ugyan ezen a napon sikerült teljesen megsemmisülnie LeBlanc-kal egy Zoe játékos Q képességétől:

Lehetséges, hogy van valami Meteos szavaiban, ugyanis Riot CertinlyT másik tervezése sem nagyon nyerte el a “közösség kedvenc” díjat, sőt, egyenesen az egyik legutáltabb karakterré vált első meghatározó kreálmánya! Igen, Yasuo-ról beszélünk, a League of Legends kardforgatójáról. Több százezer meme szól már a magányos harcosról, vajon az új tervezés, Zoe is eljut idáig?

Egy biztos, a Riot szereti a drámát, ugyanis nemhogy nem gyengíti a LoL legújabb hősét, hanem egyenesen erősíti azt! Pontosabban már erősítette, ugyanis fű alatt, hotfix formájában már november 22-én bekerült a játékba Zoe buffja. A ma hajnali PBE frissítés során derült ki mindez, s lett bejelentve, a változtatások már az élő szervereken is jelen vannak.

Gondoltál már arra, hogy mennyire irreális a sebzés Zoe Q képességén? Nos, ha még nem, a jövőben biztosan fogsz, ugyanis minden egyes szintjére kapott 5 további sebzést, ha az eddigi nem lett volna elég.

Valamint kapott az E képessége egy kisebb ráncfelvarrást, a töltési idő csökkenés kizárólag akkor lép érvénybe, miután az ellenfél hőse, amit eltalált, elalszik. Nem pedig onnantól, hogy elsütötte a spellt.

A közfelháborodások legújabb oka tehát még biztosan nem fog gyengülni egy ideig, a jövőben tervben sincs még a változtatás. Azt viszont nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ahhoz, hogy képes legyen teljesen leépíteni egy ellenfelet, két skillshotnak is találnia kell, valamint a további sebzésért sokszor be kell áldoznunk a Flashünk, vagy rizikós helyre kell ultiznunk. Egy szó mint száz, Zoe arcpirítóan erős néha, viszont ezért meg is kell vele dolgozni bőven.

Én csak egy dolgot sajnálok, hogy nem tudom gyakorolni, mert mindig bannolva van…

Ti mit gondoltok Zoéról az első élő hete után?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva