Overwatch

Kitiltották az Overwatch League-ből, májusig nem játszhat


Sado pórul járt, a Blizzard elkapta a Philadelphia játékosát account boosting miatt.

Még el sem kezdődött az Overwatch League – az előszezon a jövő hét folyamán startol -, de máris megvan az első eltiltás: a Blizzard bejelentette, hogy felfüggesztést kapott a Philadelphia Fusion játékosa, Sado.

Az eltiltás oka account boosting: a koreai játékos mások felhasználóját használta, hogy magasabbra húzza azokon a Skill Ratinget – mindezt természetesen pénzért. A gond csak az, hogy ezzel megszegte a felhasználói szerződést.

Kép: Twitter

A büntetést maga a Philadelphia Fusion is helyesnek találja.

“A szervezet teljes mértékben együttműködött az Overwatch League-gel a vizsgálat során, és támogatjuk a döntést, miszerint Sado nem játszhat a szezon első három szakaszában. Elnézést kérünk a rajongóktól, amiért nem értesítettük őket az elmúlt hetekben az eseményekről, de nem akartuk kommentálni a helyzetet, amíg nem tisztázódott minden. Továbbra is Sado mellett vagyunk, aki nehéz körülmények között is kitartott, és nem gondoljuk, hogy ezek a múltbéli hibák rányomják majd a bélyegüket a karakterére. Várjuk, hogy a jövőben újból segítse a csapatot, érettebb fiatalemberré válva.”

A mindössze 18 éves koreai játékost 30 mérkőzésre tiltotta el az Overwatch League. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy először májusban játszhat majd várhatóan a ligában. Szép kis lecke lesz ez számára!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva