Counter Strike

Ilyet sem láttunk még: kiforgatták FLASH-t!


Ezt már mi sem hisszük el, FLASH-t kiforgatták!

A mai GameAgents szétváláshoz már sajnos hozzászoktunk, így annyira nem ért váratlanul a hír, na de amit koloRRR tett közzé legutóbb twitteren az már minket is meglepett. Azt ma már megtudtuk, hogy FLASH szabad ügynökként folytatja és várja az ajánlatokat, de a többiekről semmilyen információ nem volt, idáig.

Tényleg ennyi volt!!! Vége a GameAgents magyar ötösének! – gamer.hu

Úgy néz ki szétválnak a srácok, illetve az organizáció útjai. Nagyon ködös az egész, de az biztos, FLASH szabad ügynökként folytatja. Ez a hír jelent meg ugyanis Flashie twitter oldalán: December seems like month of free agency for me lol, would like to thanks for our time with @GameAgentsORG it was a really nice experience to play with these guys in this org.

“Szétváltunk FLASH-től és Mustangtól a mai nap. Valami újjal fogunk próbálkozni a srácokkal és meglátjuk, hogy is fog majd működni. Az előző felállás sajnos nem működött, nem passzoltunk egymáshoz. Ez az utolsó próbálkozásom, nézzük hogy fog majd sikerülni!” /koloRRR

Jól látható tehát, hogy megváltak Mustangtól, aki idáig az edző szerepében volt, illetve FLASH-től is, akit még csapatból nem nagyon forgattak ki idáig. Mindig van valami újdonság, ez a nap tanulsága. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a jövőben és ki érkezik FLASH (és Mustang?) helyére.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva