PUBG

Offline PUBG döntő a Bálnában – mire számíthatunk?


2 perc alatt elkapkodták az 1000 regisztrációs jegyet.

Hétfőn 17:56-kor kiposztolták a fiúk az előzetes helyregisztráció linkjét. A 18:00-ra érkezők már nem is tudták beszerezni maguknak a virtuális jegyeket. Amit fontos megemlíteni ezzel kapcsolatban, az a következő facebook bejegyzés, legyetek óvatosak:

Srácok sajnos bekövetkezett az amitől tartottunk. Alternatív oldalakon/chatekben elindultak a jegyeladások. Sőt most…

Közzétette: Virtuális Valóság & VR Gaming – 2017. december 11.

Ha figyelmesen olvastad a Duo kupa weboldalát, akkor biztos találkoztál a következő sorral:

Persze a versenyen kívül egész napos PUBG hangulatú program várja majd a látogatókat. Részleteket később osztunk meg.

Vajon mire utalhatnak ezzel Janiék? Esetleg PUBG hangulatú környezetet is megpillanthatnak a látogatók? Nézzünk végig pár ütős ötletet az utóbbi hónapok pár nagy rendezvényéről!

A 2017 PUBG Asia Invitational

Ez a rendezvény több újdonságot is hozott magával, két dolgot mindenképp kiemelnék. Az egyik a módosított stream overlay, ahol a játékos arcát / játékát mutatva kiírja a ratingjét, K/D arányát és természetesen a preferált fegyvert is:

A másik pedig a nem túl szokványos, emeletes elrendezés illetve a minden játékos gépénél megtalálható “ALIVE” jelző, aminek segítségével könnyen beazonosítható, hogy kedvenc játékosunk / csapatunk életben van-e:

Gamescom 2017

Erről a rendezvényről is két látványosabb dolgot emelnék ki. Az első természetesen a ruins-ot idéző elrendezés és diszítőelemek:

A másikra lehet már magatoktól is rájöttetek. Igen, ezek a bronz/ezüst/arany serpenyők! Ki tudja, lehet a fiúk is terveznek hasonló díjakat az első három helyezettnek? Mennyivel menőbb már egy-egy egyedi Pan, mint holmi szimpla nyakba akasztható érem…

Mi az ami még jöhetne?

A TheVR csapata azt ígérte a hétfő esti streamben, hogy azok sem búslakodjanak akik esetleg nem jutottak jegyhez a nap folyamán. Várhatóan nagyon-nagyon minőségi streamre számíthatunk, efelől nincs kétségem. Mi az amivel jobbá lehetne tenni a streamet?

  • Természetesen a 1080p@60fps lassan már-már alapkövetelmény egy offline LAN esemény közvetítésnél, így ezt csak megemlítjük.
  • Egyedi twitch overlay? Simán elképzelhető!
  • A srácok mindig tartogatnak valami meglepetést, így ez szinte most is garantált. De vajon csirkevacsorát sütnek nekünk vagy beöltöznek? Vagy még ennél is durvább?
  • PUBG témájú nyereményjátékok a meccsek között / előtt, mind a twitch nézők mind pedig a helyszínen tartózkodók között.
  • “All-star” / “Fun” custom meccsek a nézők és Janiék / a lejutott döntősök / meglepetésvendégek részvételével.

Nektek milyen ötleteitek lennének a rendezvénnyel kapcsolatban? Kommentben jöhetnek a javaslatok!

Az esemény facebook oldala: https://www.facebook.com/events/164734344116033/

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva