Hearthstone

Karácsony, buli, Hearthstone: itt az év utolsó nagy versenye!


Ma délután indul a Seatstory Cup VIII, nem érdemes kihagyni 2017 utolsó nagy tornáját!

A versenyzés és a bulizás ritkán jár kéz a kézben, de vannak kivételek: mint például a Seatstory Cup, amely hagyományosan az egyik legszórakoztatóbb Hearthstone torna, nagy nevekkel, rengeteg poénnal és önfeledt hangulattal. Most hétvégén már nyolcadik alkalommal rendezik meg a németországi Krefeldben, a TakeTV stúdiójában.

A játékosok

Összesen 32 játékos száll harcba a 20 ezer eurós összdíjazásért, köztük rengeteg nagy névvel: a korábbi győztesek közül Orange és Mitsuhide is ott vannak az indulók között, akárcsak Kolento, Pavel, StanCifka, Neirea vagy éppen Thijs. Íme a verseny csoportbeosztása, akad néhány kőkemény kvartett is!

Kép: seatstorycup.com

A program

A versenyen két csoportkört is tartanak majd. A fenti képen is látható négyesekből két-két játékos fog továbbjutni a második csoportkörbe, ahol újabb négyes csoportokba osszák őket, ahonnan aztán nyolcan mennek majd tovább az egyesen kieséses szakaszba. A küzdelmek ma, csütörtökön kezdődnek és egészen vasárnapig tartanak majd.

A formátum pedig Last Hero Standing lesz 1 bannal – a csoportkörben Bo5, a playoffban pedig Bo7 összecsapásokkal.

  • csütörtök: első csoportkör, 18 meccs (kezdés – 14:12)
  • péntek: első csoportkör, 20 meccs (kezdés – 12:30)
  • szombat: első csoportkör, 2 meccs + második csoportkör, 17 meccs (kezdés – 12:30)
  • vasárnap: második csoportkör, 3 meccs + playoff (kezdés – 12:12)

A mérkőzéseket két csatornán nézhetitek majd egymással párhuzamosan: a fő stream a TakeTV lesz, de a TakeTV2 csatornán is menni fognak meccsek, így választani is tudtuk majd, hogy melyik összecsapást nézitek. Higgyétek el, nem érdemes kihagyni, az emlékezetes pillanatok garantáltak!

Nézd meg TaKeTV élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva