Gaming

3 sikerjátékot ad ingyen a Ubisoft 1 teljes héten keresztül!


Ha korábban valamelyikről lemaradtatok volna, itt a lehetőség pótolni!

Korábban már írtunk róla, hogy a Ubisoft rendkívül nagyvonalú a játékosaival, és sorban adja ki ingyenesen az AAA játékait. Most egy “új” akció keretein belül újra elérhetővé tette mind a három korábbi címet, azok számára, akik korábban lemaradtak volna. Good job!

A három játék, melyet megszerezhettek az Assassin’s Creed: Black Flag, Watch_Dogs, és a World in Conflict: Complete Edition.

Hogyan?

Egyszerűen csak kattintsatok alább a játékra, melyet aktiválni szeretnétek, az oldalon pedig kattintsatok a “Regisztráció a PC verzióra”.

ASSASSIN’S CREED: BLACK FLAG

WATCH_DOGS

WORLD IN CONFLICT: COMPLETE EDITION

Ezután már csak egy gyors bejelentkezés, és tiétek is a kívánt játék.

Miután beaktiváltátok bármelyik címet, az végleg megmarad a könyvtáratokban, tétovázni azonban nem érdemes, nem valószínű, hogy a Ubisoft harmadjára is elérhetővé teszi őket majd később.

UPDATE:  A Uplay mellett más is akciózik, az egyik legjobb horrorjáték most szintén ingyenes egy rövid ideig:

Ingyen van az elmúlt évek egyik legjobb horrorjátéka! – gamer.hu

Szerda estig ingyenesen tölthető a Layers of Fear. Meglehetősen sok ingyen játékot kaptunk mostanában, ami a karácsony és a téli szünet miatt különösen jól jön, hiszen így garantált, hogy nem fogunk unatkozni a következő hetekben – nemrég például a Ubisoft lepett meg bennünket három ajándék címmel.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva