Counter Strike

Se törölni, se trade upolni nem lehet: de akkor mit kezdjünk a 3 centes graffitikkel?


Ellepik a raktárakat, annyi van belőlük és csak jönnek újra és újra. Megmutatjuk hogyan szabadulhatsz meg tőlük egyszerűen.

A graffitik lassan egy éve színesítik a játékot, ennyi idő pedig pont elég is volt arra, hogy kihúzzák a gyufát az embereknél.

Az már az elején is látszott, hogy egyes pozikba kb csalással felérő előnyt biztosítanak, ami egyből kiverte a biztosítékot a játékosoknál:

Eddig azt hitted a graffiti semmire sem jó? Akkor most nagyon figyelj! – gamer.hu

Zseniális húzással akadályozták meg az ellenfél terveit a dánok, semmi szabálytalanság, pusztán ötletes megoldás. Az egész annyira apróságnak tűnik, annyira észrevehetetlen, hogy még a kasztereknek sem nagyon tűnt fel a dolog. Elindul a kör, dev1ce egyedül kitolja A-t, a többiek elmennek B-re. Eddig okés.

Azóta ezt a részt magunk mögött hagytuk, de a raktárat ellepő graffitiktől azóta sem tudunk szabadulni.

Csak két villámgyors ötlet a témában:

  • Miért nem lehet törölni őket, mint a szintén 0.03 dollárt érő filléres ládákat? Egy gomb és volt, nincs!
  • Miért nem lehet trade upolni őket, akár egy értékesebb graffitire, vagy bármire, amit legalább használhatunk valamire?

Amíg a fenti megoldások közül legalább az egyiket be nem vezetik, marad a fújkálás, vagy az ingyenes ajándékozás, ha elegünk van a graffitikből. Az utóbbi persze egyszerűbb, feltéve ha találunk valakit, aki elfogadja és átveszi tőlünk, és nem bánja, hogy kész káosz lesz az intentory-ja.

Ha a nyakunkon marad, egy apró trükkel a szokásosnál könnyebben megszabadulhatunk tőlük. Menjünk fel egy pályára kizárólag botokkal, és konzolba írjuk be az alábbi parancsokat:

  • sv_cheats 1
  • bot_stop 1
  • mp_roundtime_defuse 99999
  • sv_cheats 1
  • host_timescale 10

Az eredmény egy villámgyorsan fújkáló graffitis huligán, aki 40 másodpercen helyett 4 másodpercenként képest használni a graffitit. De az igazi mégis csak a trade up lenne!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva