PUBG

Nem a lag tehet róla: Lassabban lőjük ki az első golyót


A tesztek szerint egyértelmű, hogy különbséget kell tenni a hideg és meleg csövű lövés között.

A PUBG-ben elég sok furcsaság és random dolog van, ám ez nem probléma, hiszen sokan épp ezért szeretik a játékot, hiszen nincs két ugyan olyan meccs (kivéve ha Military-ra ugrassz Fodáék ellen). Ám gunofason1 egy érdekes dologra lett figyelmes, mégpedig az tűnt fel neki, hogy nem egyforma gyorsasággal tudunk lőni a fegyverünkkel minden esetben. Ő ezt cold/warm bore effektusnak titulálta, ami szabad fordításban hideg/meleg puskacsövet takar.

1.0 Shot Delay BUG documented in SLO-MO, detrimental if using shotguns! Affects all guns as of 1/4/2018 from PUBATTLEGROUNDS

A videóban látható, hogy a hideg csövű shotgun első lövés késleltetése nagyobb, emiatt jóval lassabbnak tűnik a lövés. Ám ha már lőttünk egyet és bemelegedett a cső, utána nincs ilyen probléma és gyorsabban tudunk lőni.

Cold Bore Shot (hideg cső esetén) = Az első golyó újratöltés esetén, vagy a korábban kilőtt golyó után 5-10 másodperccel

Warm Bore Shot (melegcső esetén) = Ha az előző lövés 5 másodpercen belül történt

A különbség érzékelhető:

Cold Bore Shot késleltetés: 14 képkocka (hideg cső esetén)

Warm Bore Shot késleltetés: 4 képkocka (meleg cső esetén)

A jelenség jelenleg minden fegyver esetén fennáll, de jelenleg a shotgun esetén a legszembetűnőbb. A meccs elején sokszor a laggra foghattuk az eseményt, ám úgy tűnik, hogy épp ez a jelenség játszik közre az első lövésnél. Azt nem tudjuk, hogy ez bug vagy “feature”, a készítők ugyanis nem nyilatkoztak még róla.

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva