Counter Strike

Viszlát kNg! 99 tolvaj maradt


kNg nem változott, ismét tűzharcba került.

Tavaly szeptemberben írtunk arról, hogy kNg nem szórakozik (csak döntő előtt)  azokkal akik olyat állítanak róla, ami nem feltétlen igaz.

Sőt, akár olyan messzire is elmenne, hogy életveszélyesen megfenyegessen valakit.

FNS : A legrosszabb rész az, hogy olyan csapat ellen vesztettem ahol 3 játékos másnapos volt. 

kNg : Ezt bebizonyítod vagy megöllek! 

 

A dráma itt még nem fejeződött be, mert Noah Whinston (Az Immortals vezérigazgatója) ezt nem engedte el.

Sajnáljuk Immortals fanok. Belsőleg fogjuk felhozni ami történt. Az ilyen cselekedetnek kell, hogy legyen következménye. 

 

Később kNg a kispadra került, majd hazarepült Brazíliába. Pár nappal később HEN1, LUCAS1 és kNg eldöntötték, hogy nekik ez nem jó állapot, és szeretnék elhagyni a csapatot, amivel a Major helyüket is elvinnék. (Mivel 5/3 ember elmegy, a többségnél a Major helye)

 

Tekerjünk előre az időben három hónapot. Októberben a 100 thieves bejelentette, hogy meglett a saját CS:GO csapatuk.

Büszkén jelentjük be, hogy a 100 Thieves hivatalosan is megérkezett a CS:GO-ba. Kérjük üdvözöljétek velünk kNg, LUCAS1, HEN1, FNX és Bit-et.

 

Telt az idő, közeledett a Major, és persze nem mehetett el ez sem hibák nélkül, mert kNg-nek nem sikerült a Visáját tisztáznia, mivel turista Visával játszott Amerikában, ami illegális, és egy hosszabb ideig nem igényelhet újat.

Mivel kNg nem tudott menni, és beugrót nem találtak, így a 100 Thieves nem tudott megjelenni a Majoron.

Nagyon csalódottan osztjuk meg, hogy migrációs gondokból kifolyólag a 100 thieves CS:GO csapata nem fog megjelenni a Bostoni Majoron. Mondani sem kell, hogy milyen pusztító érzés ez a csapatnak és nekünk. Őszintén nagyon sajnáljuk a csapatot, és a fanokat. 

 

Iszonyatosan keményen dolgoztunk  ipar vezető migrációs ügyvédekkel attól a naptól kezdve, hogy megírtuk a szerződést a játékosokkal, és hogy idehozhassuk őket úgy, hogy sok szabad idő maradjon. Sajnos a dolgok nem mindig alakulnak terv szerint. Ettől függetlenül, alig várjuk, hogy lássuk a srácokat idén versenyezni.

 

A csapat az év végét együtt töltötte gyakorolni, karácsony / szilveszterkor is a családjuk helyett a játékkal foglalkoztak, és mégsem tudtak elmenni  a Majorre.

Sajnáljuk a balszerencsés történteket, de a cikk itt nem lassul be, mert kNg ismét megmutatta a foga fehérjét.

Fallen : Minden alkalommal amikor eleague bajnokságon vagyok, mindig ugyanaz a probléma. Hajnali 1:08 és a mellettem lévő szobában füveznek, és annyira hangos a zene, hogy az egész szobám vibrál.

Thorin : Az ELEAGUE véletlen neked adta a 100 Thieves szobáját.

 

Persze kNg ismét megvédte a “becsületét”.

kNg : Ezek a hülyeséget amiket beszélsz, te józan vagy? Vagy csak azután van ez, hogy a barátoddal szerelmeskedtél? 

Thorin : Szóval arra intesz, hogy baj van a melegséggel? 

 

kNg : Természetesen nem, mindenkinek a saját joga dönteni, csak kérdeztem, hogy ez a szerelmeskedés után volt-e, a szerelmeskedés nem jó?

Thorin : Szóval más meleg szerelmi életére vagy kíváncsi? 

 

kNg : Nem ez a szakmád? Hogy mások életéről beszélj? Ó, elfelejtettem, hogy analyst vagy. 

Thorin : Már értem, hogy miért vagy megzavarodva. Tudom, hogy néhány ember szerint a Twitter arra van, hogy másokat megöléssel fenyegessen.  

kNg : Idegen vagyok a rasszista beszélgetéstől koncepció előtt (?). Minden ember hibázhat, de olyan gyökérnek lenni mint te, biztos rossz érzés.

Thorin : Igazad van, mindketten tettünk rossz dolgokat. A különbség az, hogy én bocsánatot kértem azoktól akiknek rosszat mondtam. Jó tanulság mindenkinek: Ha tényleg sajnálod, akkor bizonyítsd, mert megölheti a karriered.

kNg : Nem kell olyantól bocsánatot kérnem aki rossznak állított be. Csak az számít, hogy tudom, hogy biztosan tévedtem, és tényleg sajnálom, de az élet nem a Twitterről szól, hanem a változásról. Nincs kifogás arra, hogy ugyanúgy viselkedj ahogy eddig.

Ó, az irónia. 

 

A 100 thieves megelégelte kNg viselkedését, és azonnali hatállyal eltávolították a csapatból.

Update kNg és a CS:GO-ról.

Amikor először beszéltünk kNg-vel (és a többi játékossal), erősen jeleztük a fontosságát, hogy megkell tartani egy nagy alapot a viselkedéssel, publikusan és privátban is. Megbíztunk abban, hogy kNg egy pozitív reprezentálója lesz a 100 Thievesnek, a fanjainknak, és a partnereinknek.

Annak az offenzív, és alkalmatlan nyelvnek amit kNg használt vasárnap, nincs hely ebben a szervezetben. Ezúton kNg el lett engedve a 100 Thievesből. A csapatunk még dolgozik a többi játékossal, hogy eldöntsük mi lesz a CS:GO csapatunk jövője. Ahogy megyünk előre, folytatni fogjuk a promózását egy számítható, és toleráns esport közösségnek.

 

Az, hogy mi vár kNg-re, és a 100 Thieves csapatára, a közeljövőben eldől.

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva