PUBG

PUBGG.com – interaktív loot térkép in-game overlay-jel? Jöhet!


Loot térképből már sokat láttunk, azonban ez az új weboldal fényévekkel jobb mint az eddigiek

A pubgg.com csapata az utóbbi hónapok kemény munkájával új szintekre emelte a kezdőket és haladókat segítő lootolási térképeket.

Természetesen az 1.0 kiadásával Miramart is számításba kellett venni, ezért csak most frissült az oldal.

A két térkép weben is elérhető az alábbi linken: https://pubgg.com/maps

Mit is csináltak a fejlesztők?

Tudományosan meghatározták, hogy hova a legjobb ugrani és milyen hatékony lehet egy-egy épület lootolási szempontból. A térképen megtalálhatóak ezek a hatékonyságot jelző értékek és egy körülbelüli időtartam, ami az épület optimális kilootolásához elegendő időt tartalmazza.

Pochinki házainak osztályozása

Az interaktív térkép az alap, kizoomolt állapotában egy hőtérképes megoldással jelöli az egyes nagyobb területek hatékonyságát, azonban ahogy belezoomolunk abba már az egyes épületekre lebontva is (fenti kép) láthatjuk azokat.

Az alap kizoomolt állapot

Ez jól hangzik, de mi az amiben más mint az eddigi oldalak?

A fejlesztők létrehoztak egy Overwolf in-game overlayt, amelyet a következő weboldalról tölthetünk le: https://pubgg.com/download . Ez a program rögzíti a tartózkodási helyed, így nagyon gyorsan információkat kaphatsz a közeli épületekről, helyekről.

Ez az adatrögzítés természetesen a fejlesztőknek is hasznos lehet, hiszen a begyűjtött adatokat felhasználhatják a későbbi fejlesztések során.

Az overlay műödéséről itt egy rövidke videó:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva