Gaming

Kiderültek az első részletek az új Rainbow Six operátorokról


Tudnivalók az Operation Chimerában érkező karakterekről.

Harmadik évébe lép immáron a lassúcska rajtot követően egészen szépen belelendülő Rainbow Six Siege, a Year 3 első szezonja pedig különlegesnek ígérkezik, hiszen újfajta fenyegetéssel kell majd szembenézniük a játékosoknak.

Mint az ismeretes, az Operation Chimera egy új, ingyenesen játszható négyhetes eseménnyel várja majd a játékosokat: ez lesz az Outbreak, melyben háromfős csapatokkal kell majd harcolnunk a zombik ellen. Sokat még nem tudni – a Ubisoft egyelőre erősen titkolózik.

A zombis esemény alkalmából új Rainbow Six kiadások érkeznek

A legújabb fejlesztői blogbejegyzésből most néhány dolog kiderült azért, megtudtunk ugyanis pár apróságot a két új operátorról. A francia és az orosz karakter egy speciális CTU-egységhez, a Chemical, Biological, Radiological, Nuclear (CBRN) Threat Unithoz fognak tartozni.

“Az egyik operátor Franciaországból érkezik, aki egy drónt használ a karantén alatt lévő területek fenntartására.”

“A másik operátor Oroszországba költözött, hogy ott folytassa tanulmányait. Itt felfedezték egy sor speciális alkalmazási módját a nanobotoknak, a kutatási eredmények pedig minden szövetséges számára előnyökkkel járhatnak.”

A drónok és a nanobotok bizonyára az új operátorok által használt eszközökre utalnak, az első igazi konkrétumokra azonban még várnunk kell. Az Operation Chimera teljes bemutatója február 18-án várható.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva