Fifa

Mikor jön a Lunar New Year event és mire lehet számítani?


Közelít a kínai újévet ünneplő promóció.

Már megszoktuk, hogy – sok más játékhoz hasonlóan – a holdújév, vagyis a kínai újév a FIFA-játékokban is fontos eseménynek számít: az EA Sports a FIFA 12 óta minden év elején megtartja az ehhez kapcsolódó eventet, amely jellemzően 4-7 napig szokott tartani, mindenféle akcióval.

Hivatalos bejelentés még nem volt, ám a múltbéli tapasztalatok alapján könnyen össze lehet rakni, hogy mire lehet számítani. Íme a tudnivalók a Lunar New Year kapcsán!

Mikor lesz az event?

Várhatóan február 16-án indul (ekkor kezdődik a Kutya éve a kínai naptár szerint) és február 19-ig tart majd.

Milyen akciók lesznek?

A tavalyi évben 50 százalékos áron lehetett megvenni a különféle pakkokat, bizonyára az idei évben is számíthatunk ehhez hasonló akciókra.

Egyéb jutalmak?

A FIFA 17-ben mindenkinek járt egy automatikus jutalom, aki bejelentkezett az esemény alatt a játékba. Ennek mértéke azonban mindenkinél más volt, attól függően, hogy hány napot töltött el korábban az Ultimate Teamben. Az újévi Lunar New Year Kitet mindenki megkapja, ami mellé egy-egy pakk is járt – hogy milyen, azt a napok száma határozta meg. Emellett új Squad Building Challenge-re is lehet számítani természetesen.

Az első tényleges konkrétumokért kénytelenek leszünk megvárni az EA Sports hivatalos bejelentését, ám addig is érdemes készülni, hiszen ha valami, az mindenképpen biztosra vehető, hogy két hét múlva érkezik az ünnepi event!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva