League of Legends

Hamarosan elkészül a Resistance Illaoi – Itt tart most a projekt

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: Illaoi, skin,

A legutóbbi frissítése a skin projektnek a végstádiumba léptette a folyamatot.

Illaoi legújabb kinézetének érkezése egy igazi meme lett a League of Legends közösségben, így a Riot miután bejelentette, hogy 2015 után végre újból kap egy skint a hős, hozzátette, a kinézet fejlesztésének folyamatát végig kísérhetik a játékosok, sőt a visszajelzéseik akár még befolyásolhatják is a folyamatot. Az időközben nevet változtató kinézet hamarosan meg is jelenhet, ugyanis a projekt a végstádiumába lépett, legalábbis a Riot Games ezt állítja. A Battlecast-ból Resitance-é lett kinézet már Splash Artot is kapott, sőt, további Chroma verziók is napvilágot láttak.

Érdekes folyamaton van túl a skin, a fejlesztési folyamat talán az eddigi legrendhagyóbbra sikerült. Először is, a hír, hogy érkezik egy új Illaoi kinézet, annyira feltüzelte a közösséget, hogy a Riot megengedte a játékosoknak, hogy ők maguk döntsenek a kinézet sorsáról és jellegéről. Így az első lépcső egy közösségi szavazás volt, ahol három lehetséges témából választottak a játékosok. A győztes a Battlecast (most már Resistance) család lett. Folytatásnak a Riot minden második héten betekintést engedett a projekt aktuális helyzetébe, s a visszajelzések alapján folytatták tovább a munkát.

A legutóbbi bejegyzés a napokban érkezett, ahol a Riot bemutatta a készülő kinézet Splash Artját. A név a háttértörténet miatt változott, így sokkal jobban illik a témába. A Battlecast kinézetek teljes egészükben mechanikus robotok, amiket Viktor pusztításra tervezett. Illaoi viszont csak részben robot, ráadásul éppen Viktor kreálmányait aprítja, így a tisztább történet miatt úgy döntött a Riot, a kinézet új nevet kap.

A Resistance történetszál azért is tudott működni, mert már van egy felkelő réteg a Viktorral küzdő Battlecast univerzumban. A kiborgként küzdő Illaoi pedig tökéletesen beleillik ebbe a csoportba. (Lehetséges, hogy ezzel új skin-család indul? Mi reménykedünk benne…)

Az új Splash Art és Chroma variációk mellé újabb hangeffekteket is kapott, többek között a Leap of Faith képesség, valamint a csápok kaptak új hangzást.

A megjelenést a 8.5-ös frissítés-ciklusba tervezi a Riot, tehát körülbelül egy hónap múlva akár már játszhatunk is az új kinézettel az élő szervereken.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva