Gaming

Támadnak a fertőzöttek! Bemutatták az Outbreak módot


Ilyen lesz a négy héten át tartó különleges Rainbow Six Siege esemény.

Ahogyan arra számítani lehetett, az éjszaka folyamán végre teljes egészében lehullott a lepel a mostanában sokat hangoztatott új Rainbow Six Siege játékmódról. Az Outbreak több szempontból is különlegesnek ígérkezik – hogy miért, az már az első trailerből is egyértelműen kiderül.

Az Outbreak nem egy kompetitív mód lesz, hanem kooperatív felállásban, háromfős csapatokban kell majd feltartóztatnunk a hullámokban özönlő fertőzötteket. Persze konkrét küldetés is lesz, méghozzá 3 fajta:

  • Fogvatartottak kimenekítése
  • Robbanószerek telepítése
  • Területek megtisztítása

Bármi is a feladat, nem lesz egyszerű, a fertőzöttek ugyanis villámgyorsak és veszedelmesek – sokkal többek puszta zombiknál. Az ocsmány szörnyetegek aljas trükkökkel igyekeznek megnehezíteni a dolgunkat: tüskék, füst és önmagukat felrobbantó szörnyek állják majd az utunkat. Ha taktikázás helyett szuperpörgős játékmenetre vágysz, akkor élvezni fogod – a csapatmunka persze fontos lesz. Lesznek biztonságos szobák, melyekben szusszanhatunk egyet és feltankolhatunk, de alapvetően az akcióé lesz a főszerep.

Íme egy pár perces gameplay bemutató, ebből a videóból még jobb képet kaphatsz arról, hogy mire lehet számítani.

Az Outbreak egy időszakos esemény lesz: március 6. és április 3. között lesz elérhető, négy héten keresztül lehet tehát majd mészárolni az ocsmányságokat. Érdemes tehát rákészülni, illetve aki játszik a tesztszervereken, az már február 20-tól kipróbálhatja az új játékmódot.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva