Counter Strike

Flash ezúttal egy teljesen magyar csapattal próbál szerencsét


Flash újabb, ezúttal teljesen magyar csapatban játszik, bemutatkozik a Budapest Blaze.

Az utóbbi időben eléggé szerencsétlenül alakul flash karrierje, nem igazán sikerült egy stabil fix lineupot találnia. Legutóbb a V4 kvalifikáción 2 külföldi játékossal próbálkozott, most viszont egy teljesen új, magyar lineuppal próbálkoztak az EsporBet.com Promo kupán, ahol 2000$ a fődíj, de sajnos a mai napon elbukták az alsó ágat is, így kiestek a versenyből.  Teljesen jogosan csodálkozhatunk az új felálláson, hiszen korábban másképp nyilatkozott az Esport1-nek a lineup elképzeléseit illetően:

“úgy gondoltam (még most is úgy gondolom), hogy rövid idő alatt a külföldikkel felálló csapat eredményesebb lehet, mint egy teljesen magyar’

flash a WESG-en | Forrás :HLTV

A V4-en indult Team123-ból flash-sel érkezett még NEY és MustanG ismét pályára lépett, így szakított edzői pályafutásával. Gbk korábban a ROG Warriors-ban játszott, SzarvasMarha pedig több mixben is szerepelt az utóbbi időben, a legtöbbeknek a NeedMoreDM-ből vagy a Nice Gamingből lehet ismerős.

SzarvasMarhától megtudtuk, hogy jelenleg együtt gyakorolnak, aztán meglátják hogy mennyire lesznek sikeresek a jelenlegi formációval.

A Budapest Blaze lineupja a következő:

Hungary NEY

Reméljük sikerül összeszokni és lesz még egy fix magyar lineup!

Update: Bár flash mindeközben továbbra is várja a ajánlatokat a szerződésre.

Köszönjük Bulcsúnak az információt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva