Counter Strike

Áll a bál, botrány Katowicében! A helyi PC technikai hibája miatt bukta el meccsét az SK


Coldzera PC-je nyomott egy random tálcázást és a biztos frag helyett elbukta az egész kört az SK. Ráadásul meccspontnál, teljes káosz.

A történet egyszerű, nincs rajta mit magyarázni, az IEM Katowice csoportkörében az SK Gaming vs. Astralis meccsen a legrosszabbkor halt meg egy PC. Coldzera gépe random letálcázott kör közben, és a csapat bukta a kört és az egész meccset:

A videóból tisztán látszik, hogy 4v2-ben nekik állt a kör és cold le is tartotta a röviden érkező gla1ve-et. De a gép közbeszólt, coldzera megfagyott és így gla1ve még a védtelenül maradt fert is kiszedte.

Coldzera helyszíni reakcióját érdemes megfigyelni, totálisan érthető a csalódottsága:

A csapat természetesen igyekszik profin állni a dologhoz, de FalleN kiírása egyértelműen a gépet hibáztatja az utolsó körért. Jogosan:

A kört nem lehetett újrajátszani, hiszen történt már sebzés bőven a körben. Az adminok tehetetlenek volna, elnézést kértek, az SK meg így járt. Azt persze a brazilok is elismerik, hogy nem csak a PC-n múlott, egyszerűen jobb volt az Astralis. De a “mi lett volna, ha” örökre ott marad kérdőjelként:

Ráadásul a dolog nem egyedi, EliGE gépe ugyanezt eljátszotta. Az a hiba nem befolyásolta a kört, időben visszaért a játékos.

Mindezt a verseny első napján, aggódva várjuk mi jöhet még? Reméljük nem egy újabb PGL Major szintű, technikai hibákban gazdag tornát kapunk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva