Counter Strike

Nem minden hős visel köpenyt! Sadokist sajtburesszel lepte meg a fagyoskodó szurkolókat


Az IEM Katowice sorai kilométeres hosszúságúak, van aki órákat vár egy-egy meccsre. Őket lepte meg egy kis vacsival a kommentátor.

Az IEM Katowice különleges verseny abból a szempontból, hogy ingyenesen látogatható. Ennek megfelelően mindig kígyózó sorok állnak a stadion előtt, hiszen ha egyszer megtelik a több ezer fős aréna, újak már nem mehetnek be.

Igen, jól látjátok. Fényes nappal ekkora sor gyűlik fel pár órával a nyitás után. Fent a szívecskénél az már a bejutás, de alattuk több kanyarban állnak az emberek. A sor vége a jobb alsó sarokban található, brutális embertömeg.

Estére sem javul sokat a helyzet, ráadásul akkor már az idő is elég zord, -20° a hőmérséklet. A fagyoskodó szurkolók meghatották a kommentátor Sadokistet, aki kanadai lakosként szerintem pontosan tudja, milyen rossz a hidegben ácsorogni órákat.

Meglepte tehát a lelkes rajongókat egy kis sajtburger szállítmánnyal, hogy kellemesebb legyen a sorban állás. Szívmelengető sztori, emberségből, sportszerűségből és jófejségből is csillagos ötös.

De a legszebb mégis az a kiírásban, hogy elismeri szerepüket az óriási esport cirkuszban. Teljesen igaz,

ezek nélkül a fanatikus emberek nélkül sehol nem lenne a CS:GO és az esport!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva