PUBG

Ingadozik az FPS-ed a tegnapi update óta? Nyugi, nem vagy egyedül!


Sok embernél gondot okoz a pénteki frissítés

Tegnapi, 1.6 GB-os frissítésben a fejlesztők elmondása szerint anti-cheatt érintő változások érkeztek. A hasznossága egyelőre sajnos erőteljesen megkérdőjelezhető. Sokkal több problémát okozott a bevezetése, mint azt a PUBG Corp. gondolta volna.

Egy kép többet mondd ezer szónál: a fenti ábra tökéletesen szemlélteti a dolgot. Hatalmas FPS ingadozások, 110-es értéktől akár 20! képkockára is leesett a játék a tesztet elvégző felhasználó számítógépén. A menü szinte teljesen használhatatlan lett sokaknál, a játék alpha szakaszait idézi vissza számunkra.

A másik előforduló probléma, hogy néhány régebbi processzorral rendelkező felhasználónál egyszerűen el sem indul a játék. Ennek az az oka, hogy a pénteki frissítés óta a játék megköveteli az SSE 4.1/4.2 utasításkészletet, így ha olyan CPU duruzsol a gépedben ami ezt nem támogatja, sajnos kénytelen leszel várni amíg javítják ezt a hibát.

Természetesen a PUBG Corp. sem hagyta szó nélkül a dolgot, a játék kommunikációs menedzsere redditen szólt hozzá a témához.

Elmondása szerint érdemes átnéznünk a játék mellett futtatott programokat, mert könnyen lehet, hogy valamelyikkel összeakad az új anti-cheat megoldás és ez okozza a hatalmas FPS dropokat. Ők is tapasztalták ezt a hibát, náluk a Text Expansion nevű program akadt össze az anti-cheattel.

Rengeteg válasz érkezett a hozzászólásra, sokaknál továbbra is jelentkezik a probléma akkor is ha bezárnak minden programot a Steamen / Discordon kívül. Így sajnos ez sem bizonyult tökéletes megoldásnak. Reméljük nemsokára egy rollbackkel, vagy egy újabb frissítés kiadásával orvosolják a problémát.

Nálad is előfordult a hiba?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva