Hearthstone

Félig átverés, de működik: #1 Legend Pirate Warrior


Killinallday jól használta ki a Warrior class jelenlegi helyzetét.

Ha egy class olyan helyzetben van, mint jelenleg a Warrior, az általában nem sok jót jelent. A leleményes játékosok ugyanakkor ezt a szituációt is ki tudják használni – így tett nemrég killinallday is, aki egészen #1 Legendig mászott Pirate Warrior paklijával.

A Warrior class jelenleg fehér hollónak számít a Hearthstone metában, és ha esetleg szembe is jön egy, az szinte biztos, hogy egy Fatigue/Mill Warrior lesz. Ennek megfelelően a mulligan során is mindenki elhúzódó játékra készül fel – ezt használta ki killinallday, hiszen a legtöbb ellenfele kontroll deckre számítva keverte vissza a lapokat, hogy aztán akadálytalanul induljon meg a kalózhadsereg.

Kép: Twitter

Ahogy fent is látható, killinallday 94 meccsen 66 százalékos győzelmi arányt ért el a paklival. A fő problémát a Paladin deckek okozták, ezek ellen enyhén negatív lett a mérlege, a legnépszerűbb class-okkal szemben (Priest és Warlock) viszont nagyon jól teljesített az agresszív pakli.

Íme a konkrét paklilista:

killinallday Pirate Warrior paklija
Kód: AAECAQcEyAOvBJG8Arm/Ag0csAKRA/8DjgWoBdQF8gWkBu4G5weCsAKIsAIA

A nerf ellenére Patches továbbra is ott díszeleg a deckben: hiába nincs már Charge, az ingyen 1/1-et így is boldogan elfogadjuk természetesen. A 2 manás slotot ezúttal nem Prince Keleseth, hanem a Bloodsail Raider tölti fel, nincs viszont Heroic Strike – killinallday ehelyett Mortal Strike-ot használt, ami érthető, hiszen kivégzésnek megbízhatóbb (akár 6-ot is lőhet, és ami a legfontosabb, hogy átmegy a Taunt lényeken). Ezt leszámítva nem találunk különösebb meglepetést a deckben.

Lényeg a lényeg: sokan már egyáltalán nem kalkulálnak a Pirate Warriorral, emiatt pedig könnyen átverhetjük az ellenfeleket a fenti paklival – killinallday példája jól mutatja, hogy a megfelelő metában még mindig meg tudja állni a helyét a pakli.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva