Counter Strike

Ebből nem lesz ICL – A KOS játékosa, Torzsi lebukott


Egy újabb magyar játékos bukott le csalással.

Egyik olvasónk egy újabb csalót szúrt ki a hazai scene-en belül, aki nem más, mint a Knock Out Stars játékosa, torzsi. Torzsi korábban játékostársakat keresett maga mellé, méghozzá az egyik népszerű Facebook csoportban kereste a vállalkozó kedvű játszópajtásokat. 2 éve még kala-dmg vonalon mozgott torzsi, ám azóta sikerült bekerülni a KOS-ba és a FaceIT-en a HPL-en is sűrűn megfordul.

Torzsi elfelejtette törölni a bizonyítékokat

A korábbi accountját 501 napja bannolta a VAC rendszere, az új profilja pedig még nincs 2 éves, szóval még csak azt sem mondhatjuk, hogy kisaccounttal játszott korábban. A 44. ICL pedig a hétvégén veszi kezdetét, amin indult a KOS csapatával.

Az ICL bracket

Az ICL szabályzata szerint a korábbi VAC ban miatt nem vehetne részt a versenyen, mivel még nem évült el a ban. Egyébként annak idején mat1 is megfordult a KOS csapatában. Megkérdeztük Baka Bélát, az ICL szervezőjét az esetről:

” Amennyiben az ő accountja, akkor természetesen bannoljuk az eseményről. Ebben az esetben, ha bizonyítani tudja, hogy nem a sajátja, akkor részt vehet az eseményen.”

Nem torzsi az egyetlen, aki lebukott az utóbbi időben.

Breaking: RIP Team Rákosi, megjött a jól megérdemelt VAC ban

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva